Tretji dan je potekal turnir v sumo nogometu

Na Pomurskem športnem festivalu so se odvijali trije turnirji, sumo nogomet, odbojka in košarka

Prlekija-on.net, četrtek, 29. junij 2017 ob 08:28
Sumo nogomet

Sumo nogomet

Kljub nekoliko bolj mokremu vremenu so se v sredo na Pomurskem športnem festivalu odvijali trije turnirji. Potekal je turnir v sumo nogometu, že tretji dan turnir v odbojki na mivki – tokrat so tekmovale mešane trojke, in košarkarski turnir 3 x 3. Tudi v sredo pa je najmlajše udeležence festivala z zanimivimi aktivnostmi animiral Bumerang Sreče.

Festivala sta se udeležila tudi vrhunska športnika, zaposlena v Športni enoti Slovenske vojske: boksar Aljaž Venko in telovadec Sašo Bertoncelj.

Četrtkov športni program bo postregel s turnirjem v človeškem namiznem nogometu in 27. tradicionalnim streljanjem penalov. Začenja se tudi 27. tradicionalni dnevno-nočni turnir v malem nogometu na travi za pokal Športnega društva Meteor Melinci, ki se ga bodo tudi letos po besedah organizatorjev udeležile ekipe iz tujine. Malonogometni turnir se bo nadaljeval v soboto.

Za otroke bo Plesna šola Zeko pripravila plesno rajanje, Judo klub Klima center Tratnjek Beltinci pa bo izvedel zaključni turnir v judu.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Šport