Veliki koncert Pomurskega športnega festivala v petek z Gadi in Lidijo Bačić

V soboto so obiskovalce navdušili in osupnili akrobati Dunking Devils Akademija in Dejan Zavec

Prlekija-on.net, nedelja, 2. julij 2017 ob 08:49

Lidija Bačić

Na Pomurskem športnem festivalu je že cel teden zelo pestro, v petek pa je bil čas za veliki festivalski koncert. Veliko množico obiskovalcev koncerta so dodobra razgreli Gadi, vrhunec koncerta pa je bil nastop Lidije Bačić.

Adrenalinska sobota
Predzadnji dan največje športne prireditve v Pomurju so dopoldan začeli s 27. tradicionalnim dnevno-nočnim turnirjem v malem nogometu na travi, ki se je začel že v četrtek. Letošnjega turnirja se je udeležilo šestnajst ekip. Popoldan so množico obiskovalcev kar dvakrat navdušili in osupnili akrobati Dunking Devils Akademije, udeležence kondicijskega treninga pa je vodil svetovni boksarski prvak Dejan Zavec. Kaj je airsoft, so obiskovalcem pokazali člani ACBC Slovenija.

Seveda so svoje prispevali tudi najmlajši udeleženci festivala. Za njih je namreč Bumerang Sreče tudi tokrat pripravil zanimive animacije.

Nedelja – zadnji dan festivala
V nedeljo se bo Pomurski športni festival zaključil. Dopoldan bo Gledališče KuKuc odigralo otroško gledališko predstavo, popoldan pa se bomo od letošnjega dogajanja na Melincih poslovili z Alfijem Nipičem in Skupino Genial.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Družabno