Skupaj so preživeli poletne počitnice

Že vrsto let, tradicionalno prvi teden v mesecu avgustu, se v TA Dvoršak zares potrudijo in pripravijo odlično počitnikovanje na obali Novigrada in Istrskih term

Prlekija-on.net, torek, 8. avgust 2017 ob 10:10
Poletne počitnice v Istri

Poletne počitnice v Istri

V TA Dvoršak iz Lomanoš so se tudi letos potrudili in pripravili odlični poletni počitniški aranžma, za vse tiste, ki so želeli z avtobusnim prevozom preživeti brezskrbne skupne počitniške dneve na morju in plaži mesta Novigrad ter Istrskih Toplicah na Hrvaškem.

Že vrsto let, tradicionalno prvi teden v mesecu avgustu, se v TA Dvoršak zares potrudijo in pripravijo odlično počitnikovanje na obali Novigrada in Istrskih term. Tudi letos je bilo zanimanje za to ponudbo zelo velika.

Pisana druščina je zajemala v največji meri Radgončane ter nekaj gostov od drugod, šlo pa je seveda v veliki meri za stalne goste iz preteklih let. Takšni skupni počitniški dnevi vedo biti zelo veseli in družabni, tudi tokrat ni manjkalo dobre volje, smeha in zadovoljstva. Ob kopanju in poležavanju na obali Novigrada ter namakanju v bazenih s termalno vodo v termah, ni manjkalo dobre istrske kulinarike. Ob večerih pa so se odvijale šaljive igre, manjkala pa ni niti živa glasba, ples, druženje ter prijetno vzdušje v mirnem ambientu Istrskih Toplic v bližini reke Mirne.

Zadovoljstvo, ki je izžarevalo vse te dni počitnikarjem, je ob koncu strnilo v misel, da je najlepše takrat, ko lahko iz sočloveka privabiš njegov nasmeh in dobro voljo, ter ga tako osrečiš. Ob tej priložnosti tega ni manjkalo, saj so bili vsi kot ena družina, z obljubo da se prihodnje leto spet snidejo.

Foto in tekst Marjan Slavič


Več v Družabno