Delo dobi vodja proizvodnje, planer proizvodnje, vodja trgovskega marketinga, ...

V ormoškem Safilu iščejo vodjo proizvodnje, v Farmtechu planerja proizvodnje in nabavnega komercialista, v Radenski vodjo trgovskega marketinga, ...

Prlekija-on.net, ponedeljek, 4. september 2017 ob 20:24
Pisarna

Pisarna

Objavljamo nekaj prostih delovnih mest na območju Pomurja in Podravja v večjih podjetjih. V ormoški tovarni očal Safilo, kjer so marca zaradi reorganizacije odpustili preko 200 delavcev, k sodelovanju vabijo kandidata, ki bo prevzel funkcijo vodja proizvodnje in s tem odgovornost za doseganje ciljev glede kakovosti in učinkovitosti proizvodnih procesov. Poročal bo generalnemu direktorju družbe.

Delo obsega vodenje in organiziranje proizvodnega procesa, vodenje zaposlenih, upravljanje materialnih virov za doseganje proizvodnih ciljev, uvajanje standardnih operativnih postopkov za izvajanje proizvodnih operacij, skrb za varstvo pri delu in upoštevanje vseh varstvenih predpisov ter standardov kakovosti izdelkov, analiza proizvodnje ter odkrivanje in ustrezno reševanje problemov, uvajanje novih metod s ciljem povečanja učinkovitosti proizvodnega procesa, uvajanje izboljšav v proizvodnem procesu, spremljanje in nadzor nad delom vodij obratov in organiziranje potrebnih ukrepov za izboljšave, sodelovanje v projektih optimizacije stroškov v proizvodnji.

Prijave z življenjepisom zbirajo do 14. septembra, podrobnosti o delovnem mestu pa si lahko ogledate tukaj.

V Ormožu zaposlijo tudi prodajalca v poslovni enoti NKD d.o.o. Ormož za krajši delovni čas 30 ur tedensko. Delo obsega  skrb za stranke, pomoč pri nakupu blaga oz. svetovanje, polnjenje prodajnih polic in stojal, prevzem blaga in skrb za urejenost poslovalnice. Več o delu najdete tukaj.

Farmtech d.o.o. v Ljutomeru pa zaposli planerja proizvodnje, katerega glavna področja odgovornosti so pretok materiala in načrtovanje zmogljivosti v proizvodnji, opredelitev proizvodnih serij ob upoštevanju gospodarskih vidikov, izvajanje načrtovanja in usmerjanja proizvodnje, izdelava proizvodnega programa, spremljanje proizvodnega procesa, načrtovanje virov, vzdrževanje in skrb za pravilnost glavnih podatkov (kakovost glavnih podatkov), prilagajanje parametrov razporejanja v sistemu ERP za optimalno načrtovanje in stanje zalog, odgovornost zalog za proizvodne dele ter poročanje o ključnih podatkih (ravni zalog, stroški uporabe in stroški namestitve) neposrednemu nadzorniku. Več o delu najdete tukaj.

Iščejo tudi sodelavca v nabavi – nabavnega komercialista. Na tem položaju ste prvi stik z dobavitelji za dolgoročne in ekonomsko optimizirane odnose s poslovnimi partnerji ter optimizacijo nakupnih pogojev, v tesnem sodelovanju z oddelki celotne vrednostne verige. Vaše naloge so priprava analiz, strategije nabave in pobud za dodeljene kategorije, sprejemanje in izvajanje pobud za doseganje ciljev vsake skupine za naročila, načrtovanje in nadzor razvoja materialnih stroškov, standardizacija sestavnih delov za vezano prodajo, sodelovanje v razvojnih projektih v okviru logistike in stroškov, začetek / oblikovanje naročila, naročanje in spremljanje tekočega poslovnega odnosa z uresničevanjem tržnih cen, zahtev glede kakovosti in logistike, razvoj in vzdrževanje odnosov s ponudniki ter primerjave tržnih cen in primerjalne analize. Več o delu najdete tukaj.

Radenska d.o.o., vodilna proizvajalka mineralnih vod ter brezalkoholnih pijač, na slovenskem trgu razpisuje prosto visoko strokovno delovno mesto na področju prodajnega marketinga. Zaposlijo vodjo trgovskega marketinga. Več o delu najdete tukaj.

Skupina Elrad, z matičnim podjetjem v Gornji Radgoni in s hčerinskima družbama v Srbiji in na Kitajskem, pa trenutno išče tehnologa specialista študija dela in časa, strojnega tehnika za upravljanje strojev, razvojnika napajalnih vezij, HW inženirja / razvojnika strojne opreme, konstrukterja ter SW inženirja / razvojnik programske opreme.

Vsa delovna mesta so tako za moške kot ženske, več prostih delovnih mest pa lahko najdete tukaj.


Več v Gospodarstvo