Štajerski Brendi znova med nami s skladbico 40 let na novi zgoščenk

Skladba je primerna za čestitke ob praznovanju 40-tega rojstnega

Prlekija-on.net, sreda, 6. september 2017 ob 07:57
Štajerski Brendi

Štajerski Brendi

Štajerski Brendi  te dni predstavlja na svoji novi pravkar izdani zgoščenki "Štajerski Brendi praznuje z vami" prelepo skladbico z naslovom 40 let.

Skladba »gre lepo v uho« in je v celoti delo njegovega glasbenega prijatelja Borisa Jelenka, primerna pa je za čestitke ob praznovanju 40-tega rojstnega dne vseh, ki s prijatelji delijo veselje ob takšnem jubileju.

Nova zgoščenka je že Brendijeva 13-ta po vrsti. Na zgoščenki je kar 20 pesmic, od katerih so nekatere že poznane, druge pa še bodo stalnica med čestitkami na številnih radijskih postajah. Tako lahko na zgoščenki med drugim najdemo tudi pesmice: Oče dvigni čašo, Mama abrahamka, Na zdravje mami, Oče vse naj naj... Razveselila pa nas bosta tudi dva dueta: pesmico Brat in sestra je Štajerski Brendi posnel skupaj z njegovo glasbeno prijateljico Anjo Pustak Lajovic, skladbo Brata sva pa je Štajerski Brendi zapel s svojim glasbenim prijateljem Borisom Jelenkom.

Kljub pravkar izdani zgoščenki pa Štajerski Brendi ne počiva – v tem času veliko nastopa in že pripravlja nove pesmi, s katerimi nas bo razveseljeval tudi v prihodnosti...


Več v Glasba in film