Policija svetuje, da ne počnite tega

Ostal brez vstopnic Lige prvakov, povrhu vsega so ga še poškodovali

Prlekija-on.net, petek, 8. september 2017 ob 11:08
Policija

Policija

36-letna Mariborčanka je na družbenih omrežjih ponudila v prodajo štiri vstopnice za ogled nogometnih tekem Lige prvakov v Mariboru, dve za ogled tekme med Mariborom in Sevillo in dve za ogled tekme med Mariborom in Liverpoolom. Z neznancem sta se dogovorila za nakup in se včeraj okoli 18.30 sestala na parkirnem prostoru na ulici Borcev za severno mejo v Mariboru. Ob oškodovanki je bil tudi njen 63-letni očim, kupca pa je spremljal še en neznanec.

Neznanca sta si ogledala vstopnice, ki so bile naprodaj, nato pa sta se nenadoma obrnila in z vstopnicami v rokah stekla stran. Oškodovankin očim je stekel za njima in neznanca, ki je imel v rokah vstopnice dohitel na ulici Heroja Mašere in Spasiča. Tam se mu je neznanec uprl in ga z neznanim predmetom porezal po nadlahti leve roke. Nato je stekel stran, vstopnice pa obdržal.

Moški je lahko telesno poškodovan, ženska pa oškodovana za okoli 100 evrov.

Na podoben način je ostal brez vstopnice za ogled nogometne tekme med NK Maribor in Liverpoolom 43-letni Mariborčan. V ponedeljek 4. 9. 2017, je okoli 17.40 želel na Gregorčičevi ulici v Mariboru, za 35 evrov prodati vstopnico neznancu. Ta jo je vzel in z njo stekel neznano kam.

"Verjetno ni potrebno posebej poudarjati, da taka ulična preprodaja vstopnic ni samo prepovedana, ampak je tudi zelo nevarna. Izognite se temu, zaradi svoje varnosti!", svetujejo na Policiji.


Več v Črna kronika