Sredi belega dne so se na javnem kraju stepli

Patrulja je na kraju ugotovila, da je med udeleženimi prišlo najprej do verbalnega spora, nato pa je kršitelj še fizično obračunal z drugimi udeleženimi

Prlekija-on.net, četrtek, 21. september 2017 ob 20:39
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulih dneh obravnavali tudi nekatere pomembnejše dogodke. Tako so v torek, 19. septembra, bili ob 11:30 uri obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na javnem kraju. Patrulja je na kraju ugotovila, da je med udeleženimi prišlo najprej do verbalnega spora, nato pa je kršitelj še fizično obračunal z drugimi udeleženimi.

Na policijski postaji so nato policisti od enega od udeleženih sprejeli predlog za pregon kaznivega dejanja Grožnje. Zvečer je udeleženec tega dogodka, zoper druga udeleženca prav tako podal ovadbo za Grožnje. Policija o dogodku še dodatno zbira obvestila za ustrezni zaključek zadeve.

V sredo, ob 22. uri pa so ponovno intervenirali v Ormožu, kjer je na kraju bilo ugotovljeno, da je prišlo do verbalnega spora med osebama. Med zbiranjem obvestil policisti niso zaznali kršitev.

Ob rednem delu bodo policisti v teh dneh izvajali meritve hitrosti z laserskim merilnikom in preizkuse alkoholiziranosti pri udeležencih v cestnem prometu.


Več v Črna kronika