Sedem Štajerk se bo drugič pomerilo za naziv Miss borilnih veščin

Izbor bo potekal v petek, predstavilo pa se bo sedem deklet, ki prihajajo iz Štajerske

Prlekija-on.net, nedelja, 1. oktober 2017 ob 21:14
Miss borilnih veščin, foto: FB Miss borilnih veščin

Miss borilnih veščin, foto: FB Miss borilnih veščin

Poleg takšnih in drugačnih lepotnih izborov, imamo na Štajerskem tudi izbor za naziv Miss borilnih veščin. Izbor letos poteka drugič, prireja pa ga Patricija Lucija Lovišček, ki napoveduje zanimiv in prepoznaven dogodek. Izbor bo potekal v petek, 6. oktobra, v hotelu Habakuk v Mariboru.

Dekleta so se lahko na izbor prijavile do konca julija, na izboru pa se bo predstavilo sedem deklet, ki prihajajo iz Štajerske. To so 19-letna Teja Tropan iz Kostanjevca, 22-letna Tanja Tekalec iz Slovenske Bistrice, 19-letna Laura Beranič iz Maribora, 21-letna Nika Pšajd iz Rogaške Slatine, 20-letna Tamara Mlakar iz Šentilja, 24-letna Vida Peterlič iz Maribora in 20-letna Vesna Mujaković iz Maribora.

Ker gre za Miss borilnih veščin, se seveda vse tekmovalke ukvarjajo s to vrsto športa, od juda, boksa, karateja, do taekwondoja in ju-jitsuja.

Izbor poteka s podporo dveh borcev in šampionov, Dejana Zavca in Tomaža Barade, med drugim pa bodo prisotni tudi Klemen Bunderla, borec Gregor Stračanek, Miss Universe Slovenije 2013 Sara Savnik ter številni sponzorji.


Več v Družabno