Teden otroka v vrtcu Mala Nedelja

Teden je prehitro minil, vendar se ga bodo otroci z veseljem še kar nekaj časa spominjali z iskrico v očeh, saj je bil pester, nasmejan in z otroško igrivostjo zaznamovan

Prlekija-on.net, sreda, 11. oktober 2017 ob 17:01
Teden otroka v vrtcu Mala Nedelja

Teden otroka v vrtcu Mala Nedelja

Moto tedna otroka je letos bil »Povabimo sonce v vrtec« in tako so tudi naše dejavnosti v tem tednu bile sončne, razigrane in aktivne. V ponedeljek smo imeli JESENSKO ZABAVO S PALAČINKAMI IN OBISKOM TETKE JESEN, v katero se je za ta dan odela gospa Zoranka Dolamič. Ta nam je s svojim prihodom pričarala jesensko vzdušje, ob živahni glasbi pa so tudi palačinke, ki so jih spekle vzgojiteljice, odlično teknile.

V torek nas je obiskal JUDO KLUB LJUTOMER. Patrik Vojsk in Narsej Lackovič sta v telovadnici pripravila predstavitev judo vrtca, kjer so se otroci pošteno razmigali in se igrali različne gibalne igrice. V sredo smo imeli IGRALNI DAN. Takrat so se vrata vseh naših igralnic odprla in otroci so lahko prosto prehajali iz ene igralnice v drugo ter se igrali in družili med seboj. Bilo je zabavno, razigrano in glasno. Popoldne pa smo povabili še starše in se skupaj družili na igrišču ob kostanjevem pikniku.

V četrtek smo na obisk povabili šolskega knjižničarja in učitelja Roberta Langa, ki nam je pripravil PRAVLJIČNO URO preko interaktivne table. Poslušali in gledali smo pravljico z naslovom »Na obisku pri svetlem soncu«, ki nas je vse zelo pritegnila, aktivno pa smo tudi sodelovali z oponašanjem različnih zvokov in živali. Nato je sledila plesna zabava v telovadnici z Moniko iz Plesne šole Urška. V petek pa smo povabili KOŠARKAŠKI KLUB LJUTOMER, trenerja Tomaž Črnjavič in Andrej Copot sta nam v predstavila »ZANIMIVO KOŠARKO«. Pripravila sta različno zahtevne poligone, kjer smo se odlično zabavali, tekmovali v spretnosti s košarkaškimi žogami in preizkušali svoje motorične sposobnosti.

Teden je prehitro minil, vendar se ga bomo z veseljem še kar nekaj časa spominjali z iskrico v očeh, saj je bil pester, nasmejan in z otroško igrivostjo zaznamovan.

Vzgojiteljica Monika Kohek


Več v Najmlajši