V Središču ob Dravi k prazničnemu okraševanju vabijo vse občane in občanke

K prazničnemu okraševanju vabijo vse občanke in občane, da namestijo lučke in praznično okrasijo svoje domove, najlepše okrašene domačije pa bodo prejele tudi denarne nagrade

Prlekija-on.net, petek, 8. december 2017 ob 18:34
Nekdaj smo to razsvetljeno hišo občudovali v Juršincih

Nekdaj smo to razsvetljeno hišo občudovali v Juršincih

V občini Središče ob Dravi želijo v tem letu in prazničnem decembru, še posebej zasijati v v prazničnem sijaju in s projektom Božična občina Središče ob Dravi, k prazničnemu okraševanju vabijo tudi vse občanke in občane, da namestijo lučke in praznično okrasijo svoje domove.

Za sodelovanje se lahko prijavite preko e-mail naslova vanila.lounge@gmail.com, ali osebno v lokalu Vanilla Cafe na Kolodvorski cesti 6/b v Središču ob Dravi. Prijave zbirajo do 10. decembra.

Fotografije sodelujočih domačij bodo izobešene v lokalu Vanilla Cafe, kjer boste lahko tudi glasovali. Glasovanje občanov in občank bo prineslo 50% končne ocene, 50% ocene pa bo sestavljene iz strani komisije, katero bodo sestavljali predstavniki aktivnih društev Občine Središče ob Dravi.

Domačije, ki bodo prejele največ glasov, bodo razglašene in nagrajene 29. decembra. Tri domačije, ki bodo skupno prejele največ glasov, bodo prejele denarne nagrade, tri domačije, ki bodo prejele največ glasov iz strani občanov, pa bodo prejele praktične nagrade.

Tako vse občane in občanke vabijo, da začnejo novo tradicijo in postanejo Božična občina.

Božična občina Središče ob Dravi


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno