Praznični prižig lučk v vrtcu Cezanjevci

Z odštevanjem so slavnostno prižgali lučke na jelki

Prlekija-on.net, petek, 15. december 2017 ob 20:37
Praznični december v vrtcu Cezanjevci

Praznični december v vrtcu Cezanjevci

V vrtcu smo se skozi cel teden pripravljali na prav poseben dan, ko bomo pokazali, kaj vse zmoremo in znamo, ter bo naša smreka zasijala v prazničnih lučkah.

Skupaj z otroki smo okrasili praznično jelko v preddverju vrtca, izdelali snežake, kateri krasijo naš vrtec in spekli praznične piškote.

Vsak čas v letu prinese novo zgodbo, novo igro in nove dogodivščine. Skozi prireditev smo prikazali, kaj nam pomeni praznični december.

Naši najmlajši so se poigrali s prvimi snežinkami, otroci iz oranžnega oddelka pa so iz njih postavili nekaj snežakov. Pozabili nismo niti na praznično jelko, katero so okrasili otroci iz rdečega oddelka. Da smo pregnali dolgčas, so otroci iz vijoličnega oddelka igrali igro spomin. Vse to smo zavili v veliko odejo razigranosti, igrivosti in radoživosti.

Prireditev smo nadaljevali na prostem, kjer smo z odštevanjem slavnostno prižgali lučke na naši jelki. Poskrbeli smo tudi za topel čaj in dišeče piškote, ki smo jih v dopoldanskem času pripravili skupaj z otroki. Bili so zelo, zelo okusni.

Tudi letos so nam pomagali člani PGD Cezanjevci, ki so nam postavili praznično jelko, to nam je letos podarila družina Nemec, za kar se vsem iskreno zahvaljujemo.

Želimo vam, da so prazniki zasneženi in si vzamete čas zase ter svoje najbližje, s katerimi postavite snežaka, okrasite praznično smreko in naj tudi pri vas zadiši po prazničnih piškotih. Vse to ovijte v debelo odejo ljubezni, zdravja in sreče, ki naj traja tudi v prihajajočem letu.

Prispevek pripravila: Jasna Lipovec
Foto: Ines Luknjar


Več v Družabno