Malčki so se podali na pravljični pohod

V radgonskem vrtcu Manka Golarja so uprizorili zanimiv otroški živ-žav

Prlekija-on.net, sobota, 16. december 2017 ob 20:35
Pravljični pohod vrtca Gornja Radgona

Pravljični pohod vrtca Gornja Radgona

Ob izteku letošnjega leta so v Vrtcu Manka Golarja v Gornji Radgoni, svoje že tradicionalne novoletne delavnice, tokrat zamenjali z novo obliko druženja, kjer so poskrbeli za gibanje, pravljičnost in druženje. V okviru tega so otroci, starši in zaposleni v vrtcu izvedli "Pravljični pohod", ki so ga organizirali skupaj s podjetjem Kompas, udeležilo pa se ga je skoraj 500 oseb.

Kot sta nam povedali vzgojiteljici Nataša Benko in Tatjana Jakopec Kager, so ocenili, da je tovrstno druženje malčkov in vseh ostalih vedno dobrodošlo. In to se je potrdilo na tem pohodu, na relaciji vrtec – Kompas, saj veselju in zadovoljstvu malčkov ob tovrstnem živ – žavu, ni bilo konca. "Zbrali smo se pred vrtcem in se z lanternami, ki so jih okrasili otroci, podali na pravljični pohod. Pot nas je vodila po Mladinski, Panonski in Kerenčičevi ulici do parkirišča za Kompasom ob nekdanjem mejnem prehodu, kjer je udeležence pohoda pričakala »Muca Copatarica« z lutkovno predstavo, ki smo jo pripravile vzgojiteljice vrtca Manka Golarja Gornja Radgona. Po predstavi je otroke pozdravil dedek Mraz, s katerim so se lahko fotografirali in ob tem prejeli tudi darilo. Podjetje Kompas nam je prijazno pripravilo palačinke in čaj. Čeprav je bila to nova oblika druženja v vrtcu, smo bili zelo veseli in presenečeni, saj se je pohoda udeležilo skoraj 500 otrok, staršev, babic, dedkov, za kar se vsem najlepše zahvaljujemo. Želimo, da Pravljični pohod postane naša stalnica v tem prednovoletnem času", dodajata vzgojiteljici Nataša in Tatjana.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Najmlajši