Dobrodelni koncert učencev 9. razreda Osnovne šole Sveti Tomaž

Denar od zbranih prostovoljnih prispevkov bodo uporabili za izvedbo valete, končni izlet in pomagali bodo učencem, ki so v denarni stiski

Ivan Trunk, ponedeljek, 18. december 2017 ob 10:47
Dobrodelni koncert na OŠ Sveti Tomaž

Dobrodelni koncert na OŠ Sveti Tomaž

V petek, 15. decembra, so učenci 9. razreda Osnovne šole Sveti Tomaž priredili dobrodelni koncert, katerega organizator je bila osnovna šola. Prireditev so pripravili učenci 9. razreda, pomagali so jim njihovi starši in učitelji, za izvedbo programa pa je bil zadolžen njihov razrednik Drago Slavinec. Denar od zbranih prostovoljnih prispevkov bodo uporabili za izvedbo valete, končni izlet in pomagali bodo učencem, ki so v denarni stiski.

Na koncertu so nastopili Ansambel Pivski bratje, Ansambel Mladi Pomurci, skupina Septima iz Velike Nedelje, Barbara iz Ansambla Donačka, humorist Korl in Ansambel Klateži. Učenci 9. razreda pa so pripovedovali, zapeli in zaigrali igro "Ali bo Grinch ukradel Božič".

Na koncu koncerta sta se Mateja Hržič, predstavnica staršev in Irma Murat, ravnateljica osnovne šole zahvalili nastopajočim in obiskovalcem za prostovoljno pomoč in prispevke.​


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje