Praznične predbožične karaoke v DOSOR-ju

Nastopilo skupno 23 amaterskih pevk in pevcev

Filip Matko Ficko, torek, 19. december 2017 ob 07:58
Karaoke v DOSOR-ju

Karaoke v DOSOR-ju

Čeprav se je v Rdaencih letošnja DOSOR-jeva »Vetrnica« konec avgusta meseca zaključila s karaokami, te karaoke niso bile zadnje letos. Kajti medicinska sestra Andreje Lenartič se je »pojavila« kot sponzorka tovrstne priljubljene zabavne prireditve in bile so na programu še v decembru kot predbožična prireditev.

Tradicionalno sta zabavno popoldne 18. decembra v avli DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci, vodili Mojca Kumlanc in Maja Zamuda. Za uvod sta lahko napovedali nastop Srčnega zbora Zdravilišča Radenci, ki ga vodita Janja Kisilak in Dominik Kuzma. Zapeli so »Belo snežinko« skupine Veter in »Daj, daj, daj mi poljub« Čukov & Modrijanov. Stanovalec Branko Ločnikar je zapel Slakovo »Neprižigaj luči«, a zborček stanovalk in stanovalcev prvega nadstropja DOSOR-ja je zapel »Božično noč« skupine Pop desig. Vaš poročevalec je razveselil številne zbrane s pesmijo »Vejica rožmarina« skupine Prifarci, ki mu je sledila prostovoljka Radmila Radojević. Zapela je božično pesem a kapela. Prvič je nastopila na DOSOR-jevih karaokah Alenka Mašič ter a kapela zapela staro ljudsko pesem »Svetlo sonce«.

Sledil je duet Mojce Kumlanc in vašega poročevalca, ki sta zapela »Pesem« skupine Kvartopirci. Za njima so dlani poslušalstva ogrele Čolnikove punce z dvema pesmicama o Božiču, pa še same so se spremljale s kitaro. Zapela je še prostovoljka Valerija Kovač, ki je posnemala »Božični mix«. Medicinska sestra Andreja Lenartič je vsem razdelila priložnostna darilca, v zboru pa so vsi nastopajoči skupaj zapeli »Silvestrski poljub«.


Več v Družabno