Ne veste kaj podariti svojim najdražjim ob prihajajočih praznikih? Tu je odlična priložnost!

Podarite vstopnico za Valentinov koncert s Tonyjem Cetinskim

Prlekija-on.net, sreda, 20. december 2017 ob 19:21
Tony Cetinski prihaja v Ljutomer

Tony Cetinski prihaja v Ljutomer

Tony Cetinski, največkrat nagrajeni glasbenik na Hrvaškem je najlepše darilo, ki ga lahko podarite za praznik zaljubljenih. Nepozaben glasbeni večer bo 17. februarja 2018 ob 20. uri v športni dvorani ŠIC Ljutomer.

Izjemno vokalno kakovost Tonyja Cetinskega cenijo po vsem svetu, vsaka njegova pesem ali koncert je pot v večnost, ki se ohranja iz generacije v generacijo. V minulem letu je imel eno največjih hrvaških koncertnih turnej in s tem zapisal nov list v zgodovini glasbe.

Z novim singlom Laku noć ne predstavlja le nove skladbe, ampak povsem nov in drugačen zvok. Letos začenja novo koncertno turnejo ACOUSTIC ELECTRIC TOUR. Mirno lahko rečemo, da je na sceni novi Tony Cetinski.

V Ljutomeru se bo predstavil z novo skladbo in obenem najavlja novo ploščo, ki že pospešeno nastaja. Poudarek je na akustični verziji skladb, ki so bližje rocku ali zvoku pop-rocka. Vsi željni vrhunske glasbe vabljeni na edinstven in nepozaben Valentinov koncert s Tonyjem Cetinskim.

Ne veste kaj podariti ob prihajajočih praznikih, nekomu ki ga imate radi? Odlična priložnost. Podarite vstopnico za Valentinov koncert. Vstopnice so že v predprodaji v Šic bar cafeju Ljutomer ter na vseh prodajnih mestih Eventima. Cena za stojišče je 15 evrov, za sedišče pa 18 evrov.

Za koncert vam podarjamo tudi pet vstopnic, nagradna igra pa poteka na Facebook strani Prlekija-on.net. Pred sodelovanjem si preberite tudi pravila uporabe.



Več v Družabno