Dobrodelna prireditev »S smehom za nasmeh« nasmejala razprodan Dom kulture Ljutomer

Tem družinam in posameznikom Lions klub Ljutomer namenja vsak euro, ki ga uspe zbrati skozi svojo humanitarno, dobrodelno dejavnost

Prlekija-on.net, sreda, 27. december 2017 ob 09:111
Nora dekliščina

Nora dekliščina

Ta večer je še ena velika potrditev. Radi se smejemo. Še posebej, če gre za dober namen. Za toplino praznikov, za kanček upanja, da tisti, ki jih je prizadela stiska niso ostali sami. Ni lahko sprejeti življenja takšnega, kot je - brez dvomov, da je vse tako, kot mora biti. Ker življenje zna še kako preizkušati. Takrat je dobro vedeti, da je nekdo, ki pomaga, ki mu je mar in ne sprašuje preveč, ker je bolečina že tako dovolj velika.

Tem družinam in posameznikom Lions klub Ljutomer namenja vsak euro, ki ga uspe zbrati skozi svojo humanitarno, dobrodelno dejavnost. Vsi člani pa za svoje delovanje prispevajo še članarino. Z vašo pomočjo bodo že v naslednjih dneh potrkali na nekatera vrata in verjemite prinesli v te domove žarek upanja, odnesli pa veliko več. Veste, tiste iskre v očeh, tiste solze, ko preprosto zmanjka besed in tista kava ali čaj in čas da prisluhneš, je pravo darilo. To šteje. To je tisto nekaj, kar se te resnično dotakne. Zato delujemo in vztrajamo. Iskrena hvala, da skupaj z nami dajete življenju smisel in vlivate pogum.

Po prireditvi so se obiskovalci prijetno družili ob degustaciji izbranih vin, ki sta jih postregla Turistična kmetija Stari Hrast in Vinogradništvo Smolkovič. Gostilna Zorko iz Borec je navdušila z Ocvirkovimi pogačicami.

Ostanek sredstev od predstave bo LK LJutomer skrbno razdelil med družine, ki so potrebne pomoči za normalno življenje in kakšen priboljšek za praznični čas.

Iskrena zahvala je namenjena sponzorjem in donatorjem, ki so pomagali pri organizaciji in izvedbi predstave.

Pri izvedbi predstave so pomagali:
Lions klub Ljutomer
Zahvala gre tudi: Spletnemu portalu »Prlekija-on.net«, Radiu Maxi in JSKD Ljutomer.

Bodite srčni in srečni. Vse dobro v letu 2018 .

Za LK Ljutomer
Marja Dolamič


Več v Kultura in izobraževanje