Trikrat obravnavali kršitev javnega reda in miru, a na kraju ni bilo nikogar

Ob prihodu patrulje na kraj ni bilo nikogar oz. ni bila ugotovljena kršitev

Prlekija-on.net, sreda, 3. januar 2018 ob 18:17
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v času med prazniki obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 29. decembra, ob 06.50 uri so na območju Lešnice obravnavali prometno nesrečo I . kategorije in udeležbo divjadi. Patrulja je na kraju odstopila od ogleda. Ob 10.00 uri so Hrvaškim varnostnim organom vrnili tri državljane Iraka, ki so prejšnjega dne bili prijeti pri ilegalnem prehodu državne meje.

Ob 10.34 uri so na območju Rakovcev opravili ogled kraja požara. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je do požara prišlo v kurilnici in se je požar še razširil na garažo. Zadeva je zaključena s poročilom na državno tožilstvo. Ob 10.40 uri so obravnavali kaznivo dejanje Poškodovanja tuje stvari na območju Bresnice. Sprejet je bil predlog za pregon, opravljen ogled kraja in sledi kazenska ovadba na državno tožilstvo. Ob 19.50 uri so v Miklavžu obravnavali dogodek na cesti, kjer je voznica osebnega avtomobila trčila v srno.

V soboto, 30. decembra, ob 07.15 so v naselju Spodnji Ključarovci obravnavali dogodek na cesti, kjer je voznica osebnega avtomobila trčila v srno. Ob 12.40 uri so v naselju Svetinje obravnavali prometno nesrečo I. kategorije. Do prometne nesreče je prišlo zaradi nepravilne vzvratne vožnje. Povzročitelju je bila izrečena globa. Ob 00.21 uri so bili obveščeni o motenju nočnega počitka na območju naselja Runeč. Ob prihodu patrulje na kraj kršitev ni bila ugotovljena, saj so neznanci kraj zapustili. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo zadevo ustrezno zaključili.

V nedeljo, 31. decembra, ob 02.45 uri so bili obveščeni, da sta dva neznanca na Vrazovi ulici prevrnila hladilnik s pijačami. Opravljen je bil ogled kraja, kjer je bilo ugotovljeno, da materialna škoda ni nastala. Zadeva je bila zaključena z uradnim zaznamkom. Ob 04.26 uri so bili obveščeni o motenju nočnega počitka na območju Velike Nedelje. Ob prihodu patrulje na kraj ni bilo nikogar oz. ni bila ugotovljena kršitev. Opravljen je bil razgovor s prijaviteljem.

V ponedeljek, 1. januarja, ob 16.39 uri so pri pregledu avtobusnega postajališča v Ormožu in Svetega Tomaža ugotovili, da so na parkiranih avtobusih odprta vrata. Pri pregledu le-teh niso ugotovili znakov kaznivega dejanja. O ugotovitvah so obveščali odgovorno osebo lastnika avtobusov.

V torek, 2. januarja, ob 09.07 uri so bili obveščeni o poškodbi vozila na območju Cvetkovcev. Patrulja je na kraju opravila ogled poškodbe, kjer je bilo ugotovljeno, da gre za poškodbe, ki so nastale na domačem dvorišču in ni elementov kaznivega dejanja. Ob 15.12 uri so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na območju Velike Nedelje. Patrulja na kraju ni ugotovila znakov prekrška.


Več v Črna kronika