Središče predelave in ponovne uporabe tudi v Prlekiji

Dejavnosti podjetja so povezane s ponovno uporabo odloženega in odvrženega tekstila, pohištva, stanovanjske in poslovne opreme, računalniške opreme, ...

Prlekija-on.net, četrtek, 18. januar 2018 ob 20:511
Sveti Jurij ob Ščavnici

Sveti Jurij ob Ščavnici

V letu 2018 bodo v okviru socialnega podjetja MENSANA d.o.o. – so.p. pričela delovati tri središča predelave in ponovne uporabe, in sicer za tekstil v Murski Soboti, za pohištvo in ostale lesne predmete v Ključarovcih ter za računalniško in drugo električno in elektronsko opremo v Svetem Juriju ob Ščavnici.

Dejavnosti podjetja so povezane s ponovno uporabo odloženega in odvrženega tekstila, pohištva, stanovanjske in poslovne opreme, računalniške opreme, skratka vsega, kar je odvečnega in še uporabnega.

MENSANA d.o.o. – so.p. je bilo ustanovljeno z namenom trajnega opravljanja dejavnosti socialnega podjetništva, s ciljem zaposlovanja težje zaposljivih oseb ter oseb iz ranljivih skupin z vključevanjem v zasnovo krožnega gospodarstva v pomurski regiji, v katerem pa lahko sodelujmo vsi prebivalci Pomurja. Kako?

Ne veste, kam z odvečnim pohištvom in opremo za dom, posodo, igračami, računalniki, knjigami, oblačili in podobnimi predmeti, ki so še v redu in uporabni?

Pokličite 02 521 42 33 in MENSANA d.o.o. – socialno podjetje vam bo pomagala, da teh skrbi ne bo več. Za večje kose pohištva nudijo tudi možnost prevoza.

V delavnicah predelave in ponovne uporabe se bodo izdelki pripravili za vnovično uporabo, namenjeno socialnim družinam ali pa bodo naprodaj po ugodni ceni v njihovi trgovini. V sredini leta 2018 boste lahko v butični trgovini uporabljenih predmetov z nakupi zanimivih in privlačnih, recikliranih in obnovljenih izdelkov postali del pomurske krožne poti.

Z vašim klicem ali elektronskim sporočilom boste pomagali k zmanjšanju izkoriščenja naravnih virov, varčevanju s surovinami, zmanjšanju emisij toplogrednih plinov ter postali del skupnega razvoja družbe.

Ker je staro lahko novo in ker je staro moderno, vas vabijo k sodelovanju!


Več v Gospodarstvo