Policija posredovala zaradi žalitev med sostanovalcema v domu starejših občanov

V postopku so imeli tudi moškega, ki se je gibal po ormoškem parku oz. letnem kopališču in je bilo ugotovljeno, da gre za varovanca Centra starejših občanov Ormož

Prlekija-on.net, sreda, 21. februar 2018 ob 08:17
Policija

Policija

Policisti Policijske postaje Ormož so v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V ponedeljek, 19. februarja, ob 12:28 uri so bili obveščeni o neznanem moškem, kateri se je gibal po ormoškem parku oz. letnem kopališču. Na kraju je bilo ugotovljeno, da gre za varovanca Centra starejših občanov Ormož, ki je odklonil kakršno koli pomoč kogar koli, zato je bil napoten nazaj proti kraju prebivanja.

Ob 15.36 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije s pobegom v naselju Lačaves. Voznik osebnega avtomobila je trčil v tam postavljen prometni znak in ga poškodoval, pri tem pa mu je iz vozila odpadla prednja registrska tablica. Zoper kršitelja sledi hitri postopek.

V torek, 20. februarja, ob 7:43 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije na v naselju Podgorci. Udeleženi sta bili dve vozili. Vzrok prometne nesreče je odvzem prednosti. Povzročiteljici je bil izdan/vročen plačilni nalog, zaradi kršitve določil ZPrCP. Ob 13:27 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije – dogodek v naselju Ritmerk. Voznik osebnega avtomobila je trčil v srno katera je s kraja zbežala. Izdano mu je bilo Obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

Ob 14:32 uri so bili obveščeni o kršitvi javnega reda v Centru starejših občanov Ormož. Patrulja je na kraju ugotovila, da je prišlo do žalitev med sostanovalcema. Kršitelju je bil na kraju izdan/vročen plačilni nalog zaradi kršitve določil ZJRM-1.

Policisti v teh dneh voznike v prometu opozarjajo na dosledno uporabo zimske opreme.


Več v Črna kronika