Gost fizično obračunal z natakarico in polomil inventar v lokalu

Kršitelj je pred prihodom patrulje na kraj lokal v okolici Ormoža že zapustil

Prlekija-on.net, ponedeljek, 5. marec 2018 ob 17:34
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V četrtek, 1. marca, ob 03:16 uri so opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije in udeležbo divjadi v Vuzmetincih. Patrulja je na kraju odstopila od ogleda.

Ob 05:54 uri so opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije in udeležbo divjadi v Lešnici. Patrulja je na kraju odstopila od ogleda. Ob 06:00 uri so na podlagi odredbe sodišča opravili privedbo osebe na sodišče Ptuj.

V petek, 2. marca, ob 7:45 uri so opravili privedbo osebe iz okolice Ormoža na pristojno sodišče.

V soboto, 3. marca, ob 10:16 uri so opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije in s pobegom na območju Ormoža. Za neznanim povzročiteljem zbirajo obvestila. Zadeva je trenutno zaključena z uradnim zaznamkom. Ob 18:19 uri so na obvoznici opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije in udeležbo divjadi. Patrulja je na kraju odstopila od ogleda.

Ob 21:44 uri so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v gostinskem lokalu v okolici Ormoža. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je kršitelj fizično obračunal z natakarico in polomil inventar v lokalu. Kršitelj je pred prihodom patrulje na kraj le-tega zapustil. Ko bo izsleden mu bo izdan plačilni nalog zaradi kršitve javnega reda in miru, prav tako pa je oškodovanec zoper kršitelja na zapisnik podal predlog za pregon kaznivega dejanja Poškodovanja tuje stvari in bo na državno tožilstvo napisana kazanska ovadba.

Ob 22:37 uri so bili obveščeni o zaparkirani dovozni cesti na območju Runča. Patrulja na kraju ni ugotovila elementov prekrška, je pa lastnik odstranil vozilo s kraja. Ob 23:25 uri so bili obveščeni o motenju nočnega počitka na območju Runča. Patrulja je na kraju izrekla kršitelju opozorilo.

V teh dneh policisti voznike v prometu opozarjajo na dosledno uporabo zimske opreme.


Več v Črna kronika