Odličen teden za Plesni klub Zeko

Odlično so nastopili na 3. pokalnem turnirju v Modernih tekmovalnih plesih ter od PZS prejeli Zlato plaketo in naziv najboljša mala skupina leta ter bronasto in srebrno plaketo pri posameznikih

Prlekija-on.net, sreda, 14. marec 2018 ob 10:59
Plesalci PK Zeko

Plesalci PK Zeko

V soboto in nedeljo je v Dobrovi potekal 3. pokalni turnir v Modernih tekmovalnih plesih. Plesni klub Zeko se je tekmovanja udeležil z disco plesalkami in v solo kategorijah pobrali vsa prva mesta.

Vsi rezultati:
1.mesto Kiara Vodišek disco solo ot
1.mesto Ema Turnšek disco solo čl
1.mesto Maja Ocvirk disco solo ml.
2.mesto Jana Trajanovska in Eva Horvat disco pari otroci
2.mesto Živa Horvat disco solo čl
2.mesto Maja Ocvirk in Živa Horvat duo čl
5.mesto Luna Slekovec in Taira Celec duo ml
6.mesto Karolina Senčar disco solo čl
6.mesto Taira Celec disco solo ml
7.mesto Dunja Panič disco solo čl
8.mesto Pia Vrbovšek disco solo čl
8.mesto Tiora Celec disco solo ot
10.mesto Nuša Lajh disco soli ml
12.mesto Zala Hoblaj disco solo ml
14.mesto Lana Škedelj disco solo ml
15.mesto Brina Benko disco solo ot
15.mesto Luna Slekovec disco solo ml
16.mesto Staša Jerič disco solo ml
24.mesto Sara Štrakl disco solo ml.

"To je bila že tretja tekma v kratkem času, zelo sem zadovoljen z napredkom plesalk. Počasi dvigujemo formo, da bomo junija najboljši, ko bo evropsko in državno prvenstvo. Na tekmi so prvič nastopili tudi pari in odrezali so se odlično, glede na to, da smo koreografije sestavili tik pred zdajci in nismo uspeli strenirat ampak plesalke so toliko izkušene, da se znajo hitro odzivat na nove situacije. Tjaša Štornik se je prvič preizkusila v vlogi koreografinje in z otroškim parom osvojila prvo medaljo, kar je bilo tudi lepo videti," je ob tem povedal vodja kluba Dejan Zečevič.

Podelitev nagrad PZS za leto 2017
V ponedeljek pa je v festivalni dvorani v Ljubljani potekala podelitev nagrad najboljšim plesalcem. Zlato plaketo in naziv najboljša mala skupina leta je postala Breakdance ekipa UNITY Crew, ki združuje plesalce (PK ZEKO in Kreart) za osvojeno 1. mesto na Evropskem prvenstvu in 1. mesto na svetovnem prvenstvu v breakdancu pri mednarodni plesni zvezi IDO. Veselje sta dopolnila še Filip Kovačič, ki je prejel bronasto plaketo za osvojeno 3. mesto na članskem Evropskem prvenstvu v breakdancu in Elias Ljubec, ki je prejel Srebrno plaketo za osvojeno 3. mesto na Evropskem in 2. mesto na svetovnem prvenstvu v breakdancu.


Več v Šport