Mladoletniku po mobilnem telefonu znana oseba grozila s pretepom

Na Policijski postaji se je oglasil mladoletnik z mamo, kateremu po mobilnem telefonu znana oseba grozi s pretepom

Prlekija-on.net, sreda, 28. marec 2018 ob 18:07
Policija

Policija

Policisti Policijske postaje Ormož so v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V ponedeljek, 26. marca, so ob 13:30 uri bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na glavni cesti izven naselja Mihovci pri Veliki Nedelji. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila trčila v srno in si poškodovala vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 15:20 uri so bili na kraju požara v stanovanjski hiši v okolici Ormoža. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je prišlo do požara v kuhinji zaradi pregretja jedilnega olja na štedilniku. Lastnica je ob ukrepanju zadobila lahko telesno poškodbo. Požar so pogasili gasilci. Opravljen je bil ogled, o dogodku bodo podali poročilo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

V torek, 27. marca, ob 13:10 uri je bil na Policijski postaji opravljeno zaslišanje osumljenke kaznivega dejanja. Ob 15:25 uri so bili na glavni cesti v naselju Loperšice, začasno odvzeti dokumenti tujcu, zaradi neplačila globe, saj je med vožnjo tovornega vozila uporabljal mobilni telefon.

Ob 16:51 uri se je na Policijski postaji oglasil mladoletnik z mamo, kateremu po mobilnem telefonu znana oseba grozi s  pretepom. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.


Več v Črna kronika