Film »Misija: Reševanje srca narave« v Barcelono

Film, ki je nastal lani v Prlekiji, se je poleg uradne uvrstitve na Beograjski filmski festival Green fest, tokrat uvrstil še na enega izmed največjih ekoloških festivalov v Evropi, na festival Green Planet Barcelona

Prlekija-on.net, četrtek, 12. april 2018 ob 07:36
Snemanje filma lani poleti

Snemanje filma lani poleti

V Križevcih pri Ljutomeru je lani poleti potekal osnovnošolski glasbeno-filmski tabor, ki sta ga organizirali Zveza za tehnično kulturo Slovenije in Društvo 29a s partnerji. Tabora se je udeležilo 30 osnovnošolcev, namen pa je bil, da s svežimi idejami mladih ob pomoči vrhunskih pedagoških mentorjev s področja produkcije in glasbe, ustvarijo kratki igrani film ter lastno avtorsko glasbo.

Pod vodstvom glavnih menorjev, ki so bili Marko Wolf, pedagog in mentor, avtor številnih mladinskih ter drugih filmskih in glasbenih vsebin ter Ludvik Rogan, pedagog in soustvarjalec programa filmske gimnazije v Ljutomeru pri filmskem delu, v glasbenem pa Miran Flegar, pedagog in glasbenik, mentor številnih glasbenih zasedb, zborov ter sekcij in Damjan Kuzma, pedagog, glasbenik in kantavtor, je nastal film Misija: Reševanje srca narave.

Poleg uradne uvrstitve filma na Beograjski filmski festival Green fest, se je film tokrat uvrstil še na enega izmed največjih ekoloških festivalov v Evropi, na festival Green Planet Barcelona.
Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Glasba in film

Stela Tavželj na Moč glasbe nas združuje 2018, foto: Sven Pušnik

13-letna Stela predstavlja svojo prvo božično pesem

torek, 11. december 2018 ob 08:30
Nika Zorjan - Fse, ka bi za božič

Svetovno znan božični hit dobil prekmursko verzijo

ponedeljek, 3. december 2018 ob 19:53
Samo Budna - Sonce nad oblaki

Samo Budna z novim singlom in videospotom

sreda, 21. november 2018 ob 20:07