Ljutomerski policisti obravnavali poskus vloma v osebni avtomobil in zatajitev

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Ljutomer

Prlekija-on.net, petek, 20. april 2018 ob 08:28
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali pet prometnih nesreč. V eni je bila ena oseba huje telesno poškodovana. V ostalih štirih je nastala samo materialna škoda. Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in dva primera povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih deset kaznivih dejanj in ena kršitev javnega reda.

Okrog 19.15 ure je izven naselja Bogojina voznik motornega kolesa zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v drugega voznika motornega kolesa. Povzročitelj ni uporabljal zaščitne motoristične čelade in se je pri padcu huje telesno poškodoval.

S področja kriminalitete je bila v Murski Soboti obravnavana tatvina denarja iz denarnice, katero je oškodovana pustila brez nadzora v trgovini. V Lendavi je neznanec prišel v prostore gostinskega lokala in izvršil tatvino denarja iz blagajne in mobilnega telefona znamke iphone. Ljutomerski policisti so obravnavali poskus vloma v osebni avtomobil in zatajitev, radgonski pa grožnjo.

Obravnavani sta bili še dve tatvini goriva na bencinskih servisih in tri poškodovanja tuje stvari.

Javni red je bil kršen 1-krat na javnem kraju. Kršitelj se je ob intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Ljutomer.Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Črna kronika