Dobra država predstavila pomurske kandidate za državnozborske volitve

V Ljutomeru je kandidat Dušan Režonja

Prlekija-on.net, sreda, 16. maj 2018 ob 17:41
Predstavitev kandidatov

Predstavitev kandidatov

Stranka Dobra država je v torek, 15. maja, v Murski Republiki v hotelu Zvezda v Murski Soboti predstavila pomurske kandidate za volitve v državni zbor. V Gornji Radgoni je kandidat Mitja Ficko, v Murski Soboti je kandidatka Adrijana Gomboc, v Lendavi Robert Gostinčar, v Ljutomeru pa Dušan Režonja.

Kandidati so predstavili svoje poglede na stanje v državi in predstavili načrte za delovanje v državnem zboru. Ljutomerski kandidat Dušan Režonja je povedal, da problem v državi ni v premalo ustvarjenem, ampak v odtekanju državnega denarja skozi koruptivne kanale v neprave, privatne namene. Večina vlad do sedaj si je privoščila kak milijardni projekt, kjer je izginilo veliko denarja, zato je skrajni čas, da se to ustavi in potem bo denarja dovolj za vse potrebne stvari.

Predsednik stranke dr. Bojan Dobovšek je na koncu povedal, da bo, sam kot strokovnjak za pregon organiziranega kriminala in z ekipo, ki si jo je izbral, naredil največ za odpravo korupcije v državi.
Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Politika