Štajerski zabijalec z All-stars tekme bo okrepil 3x3 GEZA PUB Beltince

GEZA PUBovci, ki bodo tokrat okrepljeni s štajerskim nekdanjim profesionalnim košarkarjem Matjažem Željom, bodo v soboto lovili vstopnico za uvrstitev na finalni turnir FIBA 3x3 ulične košarke na Slovaškem

Prlekija-on.net, petek, 8. junij 2018 ob 10:38
3x3 GEZA PUB Beltinci

3x3 GEZA PUB Beltinci

Ulični košarkarji ekipe 3x3 GEZA PUB Beltinci se to soboto ponovno odpravljajo na Slovaško na "lov" prvega mesta in uvrstitve na finalni turnir Slovaškega prvenstva v ulični košarki FIBA 3x3.

GEZA PUBovci, ki bodo tokrat okrepljeni s štajerskim nekdanjim profesionalnim košarkarjem Matjažem Željom, bodo v soboto lovili vstopnico za uvrstitev na finalni turnir FIBA 3x3 ulične košarke na Slovaškem.

Matjaž je v svoji bogati igralski karieri bil član številnih prvoligaških klubov v Sloveniji in Avstriji, kasneje tudi član soboške Radenske Creativ. Leta 2006 se je s svojo ekipo ulične košarke uvrstil na Euromasters, kjer so osvojili odlično 3. mesto. V sezoni 2001/2002 je nastopil na tekmovanju v zabijanju na slovenskem košarkarskem All-starsu.

Soigralci se veselijo njegovega prihoda z besedami: "Želj je izkušeni košarkar, ki je igral za številne klube v prvi slovenski in avstrijski košarkarski ligi. Poleg tega je nastopil v tekmovanju zabijanja in metanju trojk na slovenskem košarkarskem All-stars dogodku. Ima bogate izkušnje z igranjem košarke na najvišjem nivoju, tudi z turnirjev ulične košarke v Sloveniji in tujini. Kot izkušeni igralec, ki lahko zapolni vse igralne pozicije na igrišču, nam bo zagotovo v pomoč tudi s trenerskimi nasveti. Naš mednarodni podvig na Slovaškem pa spremljajte na naši Facebook in Instagram strani 3x3 GEZA PUB Beltinci."



Več v Šport