Razstava likovnih del Tatjane Mijatović

Razstava likovnih del Tatjane Mijatović v Methansovi hiši v Zgornjem Dražen Vrhu

Filip Matko, sreda, 4. avgust 2010 ob 21:11
Razstava Tatjane Mijatović

Razstava Tatjane Mijatović

V četrtek, 5. avgusta ob 19. uri bo izredno slovesno za članico Društva upokojencev Radenci, Tatjano Mijatović, kajti v galeriji Methansove hiše v Zgornjem Dražen Vrhu št. 36  bodo odprli samostojno razstavo njenih likovnih del.

Tatjana Mijatović  je namreč zadnja tri leta obiskovala likovno delavnico akademske slikarke in magistre kiparstva Saše Bezjak iz Gornje Radgone, ki jo je le-ta vodila dve leti v domači G. Radgoni, zadnje leto pa v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci. Letos pomladi je Mijatovićeva pripravila v DOSOR-ju svojo prvo povsem samostojno razstavo, dober mesec dni pozneje je drugo samostojno razstavo pripravila v Domu za starejše v Gornji Radgoni, a tokrat gre za že njeno tretjo povsem samostojno razstavo v tem letu in njenem likovnem ustvarjanju nasploh. Trenutno so nekatera njena likovna dela na ogled tudi v avli DOSOR-ja v Radencih, v okviru razstave likovnih del članic in članov Društva upokojencev Radenci.

Razstava likovnih del Tatjane Mijatović iz Radenec v Methansovi hiši v Zgornjem Dražen Vrhu bo na ogled do 5. septembra letos.


Več v Kultura in izobraževanje