Na 9. projektnem tednu otrok v DOSOR-ju se jih je tokrat zbralo kar 20

Velik poudarek je na tkanju socialnih vezi med otroki, kakor tudi na druženju in skupnih aktivnostih s stanovalci

Prlekija-on.net, torek, 10. julij 2018 ob 10:17
Velik poudarek je na tkanju socialnih vezi med otroki

Velik poudarek je na tkanju socialnih vezi med otroki

V DOSOR-ju se je pričel že tako težko pričakovani projektni teden otrok sodelavcev, ki tokrat poteka že 9. leto zapored. Skupno se je zbralo kar 20 otrok, ki bodo med 9. in 13. julijem doživeli pester nabor aktivnosti ter skupaj s stanovalci ustvarjali na delavnicah. Tako si v DOSOR-ju prizadevajo s pestrim naborom aktivnosti za otroke vzpostaviti tesnejšo vez med starši (sodelavci) in otroci ter delovati v skladu s certifikatom Družini prijazno podjetje.

Otroci se vsak dan zberejo ob 7. uri in sodelujejo v aktivnostih vse do poznega popoldneva. V ponedeljek so pričeli s spoznavanjem dela svojih staršev in drugih sodelavcev v DOSOR-ju, nato pa aktivno ustvarjali hišice iz Das mase. Po kosilu in počitku je sledila peka palačink, česar so se vsi otroci izjemno razveselili. V naslednjih dneh jih čakajo še eksperimenti, kulinarične delavnice, kot je izdelovanje sladkornih penic in sadnih nabodal ter zanimiva vožnja z vlakcem.

DOSOR-jevo počitniško varstvo otrok iz leta v leto postaja bolj privlačno in pritegne vedno več otrok zaposlenih. Velik poudarek je na tkanju socialnih vezi med otroki, kakor tudi na druženju in skupnih aktivnostih s stanovalci. Za varnost in dejavnost otrok skrbi letos kar 7 sodelavcev Dosorja.

Certifikat Družini prijazno podjetje, katerega prejetje DOSOR upravičuje že 8. leto, poudarja kontinuirano skrbi za dobrobit zaposlenih. Počitniško varstvo je zgolj ena izmed aktivnosti v široki paleti dejavnosti, ki vpliva predvsem na dobro počutje zaposlenih, saj jim vključitev otrok v njihov delovnik izjemno veliko pomeni.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno