Na tekmovanju v balinanju je nastopilo šest ekip

Gledalci in navijači so si lahko ogledali zanimive in napete tekme, videli pa so veliko zelo natančnih metov

Prlekija-on.net, petek, 20. julij 2018 ob 17:30
Tekmovanje v balinanju

Tekmovanje v balinanju

Dom starejših občanov Ljutomer in Športna zveza Ljutomer sta organizirala tekmovanje v balinanju, ki je potekal v četrtek, 19. julija, od 9. ure naprej na balinišču pri Domu starejših občanov Ljutomer.

Na tekmovanju je nastopalo 6 ekip, ki so se med seboj pomerile v skupno petnajstih tekmah. Gledalci in navijači so si lahko ogledali zanimive in napete tekme, videli pa so veliko zelo natančnih metov.

Najbolje se je odrezala ekipa Medobčinsko društvo invalidov Ljutomer II, ki je premagala prav vse nasprotnike in tako suvereno slavila zmago na turnirju z osvojenimi desetimi točkami in razliko +24 (24/0). Za zmagovalno ekipo so balinali: Slavko Lesjak, Slavica Hunjadi in Feliks Pihlar. Drugo mesto je osvojila ekipa Medobčinsko društvo invalidov Murska Sobota s sedmimi točkami in razliko +18 (22/4), za katere so balinali: Drago Šetorič, Marija Šetorič in Martina Ropoša, tretje pa ekipa TD Stara Cesta prav tako s sedmimi točkami in razliko +6 (14/8). Za TD Stara Cesta so balinali: Terezija Habjanič, Martin Habjanič in Marjan Vrabelj. Sledijo ekipe, ki so vse zbrale po dve točki: Medobčinsko društvo invalidov Ljutomer I (-4, 9/13): Sonja Husjak, Ana Božič in Janez Celec, Dom starejših občanov Ljutomer I (-14, 4/18): Zdenka Golob, Ignac Voršič in Gaja Bombek ter Dom starejših občanov Ljutomer II (-30, 3/33): Anton Baligač, Alojzija Šumak in Marija Taljan.

Gostitelji tekmovanja so vse tekmovalce pogostili s sokom in sadjem, Športna zveza Ljutomer pa je poskrbela za nagrade (medalje) za najboljše tri ekipe na tekmovanju. Prav vsi tekmovalci pa so prejeli spominsko majico.



Več v Šport