Na turnirju v nogometu na milnici slavila ekipa Caffe Atlantis team

Na Letnem kopališču v Ljutomeru so se na turnirju v nogometu na milnici pomerile štiri ekipe

Prlekija-on.net, ponedeljek, 23. julij 2018 ob 11:27
Turnir v nogometu na milnici

Turnir v nogometu na milnici

V soboto, ko se je vse pripravljalo za Lotmerško poletno noč, kjer je nastopila znana hrvaška skupina Prljavo kazalište, je v popoldanskih urah, kot dodatna aktivnosti na ljutomerskem kopališču, potekal turnir v nogometu na milnici.

V spremenljivem vremenu z občasnim dežjem so se na turnirju, ki sta ga organizirala Šic bar cafe in Športna zveza Ljutomer, pomerile štiri ekipe. V šestih tekmah, posamezna je trajala 2 x 8 minut, so gledalci in navijači lahko videli veliko spektakularnih padcev, smešnih in zabavnih potez ter tudi nekaj lepih akcij in zadetkov.

Končne zmage se je veselila ekipa Caffe Atlantis team (Niko Pevec, Amadej Štaman, Tomas Žižek in Gregor Tomažič), ki je premagala vse ekipe in tako zasluženo osvojila pokal za 1. mesto. Drugo mesto je osvojila mlada ekipa Loleki (Alen Janžekovič, Tomi Golob, Rene Potočnik, Aljaž Balažič in Tristan Lipovec), tretje pa M-Kati (Peter Petek, Robert Vršič, Robi Porle in Boštjan Prilej). S četrtim mestom so se morali zadovoljiti igralci ekipe Dream team (Munir Letić, Slađan Petrović, Admir Čalkić in Dejan Kuzmanović).



Več v Šport