V Ljutomeru poteka Prleški sejem

Letos nas bodo zabavali Werner in Legija bend, Nika Zorjan in Legija band, BQL in skupina Kingston, potekal bo tudi bogat program za otroke

Prlekija-on.net, sobota, 4. avgust 2018 ob 09:06
Prleški sejem

Prleški sejem

V soboto, 4. avgusta, se v Ljutomeru odvija tradicionalni Prleški sejem, ki vsako leto ustvari nepozabno vzdušje zabave, doživetij in veselja v mešanici kulinarike, sejmarstva in tradicionalnih obrti. Dogajanje poteka na prostornem Glavnem trgu, kjer so postavljene lične stojnice po tematskih avenijah vina, domače obrti, domačih dobrot, društev, obrtništva in podjetništva, bižuterije in bolšjaka. Posebna skrb je namenjena tudi aktivnostim in delavnicam za otroke. Sejemsko dogajanje obarvajo priznane slovenske glasbene skupine.

Letos nas bodo zabavali Werner in Legija bend, Nika Zorjan in Legija band, BQL in skupina Kingston, potekal bo tudi bogat program za otroke.

Na sejmu je bila tudi naša stojnica, kjer ste lahko kupili izdelke Jas sen Prlek/Prlečka in še kaj. Spremljajte nas tudi na naši Facebook strani, kjer se javljamo v živo iz sejma.

Foto in video: Številne stojnice in nora zabava na Prleškem sejmu

Celoten program lahko vidite spodaj.

9.00 Pozdrav Prleškemu sejmu s kulturnim programom in nagovori, Glavni trg

9.00 do 14.00 Ogledi: Avenije vina in sira, Avenije domače obrti, Avenije domačih dobrot, Avenije društev, Avenije obrtništva in podjetništva, Avenije bižuterije in Avenije bolšjaka

PESTRA GOSTINSKA PONUDBA

GLASBENI GOSTJE
13.00 Werner in Legija band
16.00 Nika Zorjan in Legija band
18.00 BQL
21.00 Kingston

PROGRAM ZA OTROKE:
11.00 Priprava in peka prleške gibanice
15.30 Delavnica poslikave obraza
16.00 Delavnica izdelave zapestnic in gusarskih pripomočkov - daljnogleda, gusarske kljuke in sablje
17.30 Iskanje gusarskega zaklada

 



Več v Družabno