Po dveh remijih, prva pripravljalna zmaga Radgončanov

SV Hof - ŠNK Radgona 0:3 (0:2)

Prlekija-on.net, sreda, 8. avgust 2018 ob 09:17
SV Hof - ŠNK Radgona

SV Hof - ŠNK Radgona

Kakor bolj se bliža začetek uradne sezone 2018/19, vse bolj igrajo tudi nogometaši ŠNK Radgona, ki so se za novo sezono v III: SNL, vzhod, pod vodstvom trenerja Jožeta Sečkarja začeli pripravljati 7. julija. V tem času so odigrali že tri tekme, in po dveh remijih na domačem terenu, proti dvema članoma III. SNL, sever, (1:1 proti ekipi Kety Emi Bistrica iz Slovenske Bostrice, strelec: Jure Šadl) ter 3:3 proti NK Šampion iz Celja, strelca: Denis Kolarič 2, Aleksander Nedižavec 1), na tretji tekmi pa je prišla tudi zmaga.

Na petkovi pripravljalni tekmi se je potrdilo napredovanje nogometašev ŠNK Radgona, ki so slavili na gostovanju pri nižjeligašu SV Hof v okolici Stradna v Avstriji. Tekma je bilo zelo zanimiva in na solidnem nivoju, saj se je kar »iskrilo« med igralci obeh ekip. Na koncu pa so se veselili gostje iz Gornje Radgone, ki so že po 1. polčasu vodili 2:0. Tokrat so za radgonsko ekipo zadel Aleksander Nedižavec, Luka Madon (mimogrede je prvič nastopil v modro belem dresu) in Žiga Šipek.

Četrta in zadnja pripravljalna tekma, pred 1. krogom Pokala MNZ Murska Sobota, ko bo v nedeljo, 12.8. ob 17,30 na Tratah gostoval sosed iz Radencev, Radenska Slatna, je bila v nedeljo, 5. avgusta na TŠC Trate proti članu novoformirane Pomurske nogometne lige, NK Križevci.



Več v Šport