Na območju Ljutomera obravnavana goljufija pri nakupu

Na območju Gornje Radgone je bil kršitelju zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zasežen osebni avtomobil

Prlekija-on.net, nedelja, 12. avgust 2018 ob 07:26
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri prometne nesreče, tri kazniva dejanja, devet kršitev javnega reda in miru, tri povoženja divjadi, zasegli vozilo in pridržali enega kršitelja.

V obravnavanih prometnih nesrečah je v dveh nastala le materialna škoda, v prometni nesreči izven naselja Markišavci pa se je voznik osebnega avtomobila lažje telesno poškodoval.

S področja kriminalitete je bilo na območju Murske Sobote obravnavano poškodovanje osebnega avtomobila, na območju Ljutomera goljufija pri nakupu in na območju Lendave nasilje v družini. Moškemu, ki je nasilje izvajal je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnih prostorih in štirikrat na javnih krajih. Kršitelj, ki je ob intervenciji nadaljeval s kršitvijo na javnem kraju je bil pridržan.

Na območju Gornje Radgone je bil kršitelju zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zasežen osebni avtomobil.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota.Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Črna kronika