Za prijatelje, tudi če so kosmati, si je treba vzeti čas

Na poligonu v Lukavcih je nastal adrenalinski park za pse, kakršnega v Sloveniji še ne najdemo, saj je izdelan po vzoru iz tujine

Branko Košti, petek, 17. avgust 2018 ob 16:47
Adrenalinski park za pse

Adrenalinski park za pse

Delovni člani ŠKD Ljutomer Križevci so poskrbeli za novo pridobitev, s katero želijo svojim štirinožnim prijateljem in s tem seveda tudi sebi, ure druženja na vadišču v Lukavcih, polepšati in popestriti.

Na poligonu v Lukavcih so z veliko truda in števinimi urami prostovoljnega dela, dokončali neke vrste pasji "adrenalinski park", kakršnega v Sloveniji še ne najdemo, saj je izdelan po vzoru iz tujine. Ob zadovoljnem pogledu na igrala, na katerih se bodo igrali in izboljševali motorične spretnosti najboljši štirinožni kosmati ptijatelji, so bile hitro pozbaljene ure dela in pretečen znoj. Saj, kot poje Andrej Šifrer: "za prijatelje si je treba čas vzet", mi pa dodajamo - tudi če so kosmati.

S tem pa poletnih aktivnosti še ni konec. Sedaj so že vse moči usmerjene v pripravo odprtega turnirja šolanih psov za pokal Vomar, ki bo potekal v sklopu občinskega praznika občine Križevci, v soboto, 1. septembra, zatem pa se že pričnejo jesenski tečaji šolanja psov.



Več v Gospodarstvo