Ob peti uri zjutraj z glasno glasbo motil stanovalce v večstanovanjskem bloku

Na kraju je bilo ugotovljeno, da je kršitelj v večstanovanjskem bloku z glasno glasbo motil stanovalce pri nočnem počitku

Prlekija-on.net, torek, 28. avgust 2018 ob 09:08
Policija

Policija

Policisti Policijske postaje Ormož so v ponedeljek, 27. avgusta, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 7:00 so bili obveščeni o prometni nesreči na Kogu. Ker je šlo za minimalno materialno škodo so udeležencema izdali Obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 9:29 so v Frankovcih obravnavali povoženje divjadi. Voznik osebnega avtomobila je trčil v srno in si poškodoval vozilo.

Ob 10:45 so v Ormožu obravnavali prometno nesrečo s pobegom. Voznika, kateri je zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v parkirano vozilo so izsledili in zoper njega ustrezno ukrepali.

Ob 17:02 so bili obveščeni o prometni nesreči v kraju Mihalovci. Ugotovljeno je bilo, da je voznik osebnega avtomobila zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v pred seboj vozeči osebni avtomobil. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Ob 5:00 uri so bili na kraju kršitve javnega reda in miru v naselju Ormož. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je kršitelj v večstanovanjskem bloku z glasno glasbo motil stanovalce pri nočnem počitku. Na kraju je bil kršitelju izdan plačilni nalog zaradi kršitev določil Zakona o varstvu javnega reda in miru.

Ob 6:30 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek izven naselja Miklavž pri Ormožu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila trčila v srno in si poškodovala vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Med 27.8.2018 in 9.9.2018 potekajo poostrene aktivnosti »varnost otrok in začetek šolskega leta«. Ob rednem delu bodo policisti opravljali nadzor prometa s poudarkom predvsem na vožnji pod vplivom alkohola in prekoračitvami hitrosti.