Stand up večer z Lucijo Ćirović

Naslednja v Ljutomer prihaja Lucija Ćirović - Fata

Dejan Razlag, ponedeljek, 6. september 2010 ob 19:35
Lucija Ćirović

Lucija Ćirović

Spletni portal Prlekija-on.net in Prleške cejtnge v sodelovanju z LTO Prlekija Ljutomer, Hotelom Jeruzalem Ljutomer, Mediaart in Vinorejo Kaučič pripravlja naslednji stand up večer Vstani gor Lotmerk, ki bo v petek, 10. septembra ob 20.30 uri, na terasi hotela Jeruzalem v Ljutomeru, ko bo nastopila Lucija Ćirović - Fata.

V primeru slabega vremena bo predstava v restavraciji hotela Jeruzalem. Vstopnina je 1 eur, za otroke je vstop brezplačen. Vstopnice lahko kupite v TIC-u Ljutomer in eno uro pred prireditvijo na prizorišču.

Pokrovitelja večera stand up predstave sta Zavarovalnica Maribor in VEBIS hiše.

Kot pijačo dobrodošlice dobite Renski Rizling KeSnI  iz kleti VINOrejaKAUČIČ.

Lucija Ćirović, stand up komičarka

Recept za dober stand up. Potrebujemo: en dober mikrofon (iz katerega gre ven točno tisto, kar je bilo v njega poslano), en oder (da se ve kdo je šef), eno komičarko (po potrebi lahko tudi več njih), okusen in zabaven nadev in zabave željno občinstvo. Vse skupaj zmešamo, razdelimo po porcijah in še sveže in sočno ponudimo. Dober tek!

Naslednji stand up večer bo 24. septembra, ko bomo prisluhnili prleškemu komedijantu ter 22. oktobra, ko v Ljutomer prihaja Janez Usenik.

Več o stand up sceni, si lahko preberete na spletni strani www.standupsi.com

Oglejte si tudi fotoreportažo iz prvega stand up večera z Martino Ipša ter drugega stand up večera z Ano Marijo Mitić.


Več v Družabno