V vrtcu Cezanjevci so se odvijale druge športne igre

V spretnosti so se preizkusili otroci iz vrtca Ljutomer, Razkrižje, Stročja vas, Mala Nedelja, Veržej in otroci iz vrtca Cezanjevci

Prlekija-on.net, petek, 28. september 2018 ob 23:04
2. športne igre vrtca Cezanjevci

2. športne igre vrtca Cezanjevci

V petek, 28. 9. 2018, so se v vrtcu Cezanjevci odvijale druge športne igre. Tokrat v obliki oviratlona. V spretnosti so se preizkusili otroci iz vrtca Ljutomer, Razkrižje, Stročja vas, Mala Nedelja, Veržej in otroci iz vrtca Cezanjevci.

Ogreli smo se s pomočjo vaj aerobike in nato nadaljevali z oviratlonom, ki so ga vsi otroci dvakrat uspešno premagali. Zaključili smo z umirjanjem ob glasbi in nato je sledila še podelitev medalj. Prav vsi otroci so bili zmagovalci. S svojo udeležbo in premaganim oviratlonom so pokazali, da zmorejo in da so gibalno aktivni.

Seveda nismo mogli podeliti medalij strokovnim delavkam, brez da bi se tudi one preizkusile v premagovanju ovir. Zato smo jih vzpodbudili in tudi strokovne delavke so pogumno in tekmovalno premagale oviratlon. Otroci so pri tem navijali vsak za svojo vzgojiteljico, kar je tudi za njih bilo posebno doživetje. In še enkrat je to velik dokaz, da smo jim zares velik vzgled.

Preživeli smo zelo aktiven, sončen in sproščen dopoldan, ki smo ga nadgradili še z gibanjem in druženjem. Kar največ šteje je sodelovanje. Zato iskrena hvala vsem otrokom, strokovnim in vodstvenim delavcem omenjenih vrtcev. Prav tako se iskreno zahvaljujemo osebju iz ZD Ljutomer, ki so bili prisotni za pomoč v primeru poškodb. Iskrena hvala vsem.

ŽELIMO VAM VELIKO PREMAGANIH OVIR, KI NAS PRIPELJEJO DO VELIKI SKUPNIH CILJEV!

Prispevek pripravila: Jasna Lipovec
Foto: Tadeja Muršič



Več v Najmlajši