Delavec z višine štirih metrov padel na betonska tla in na kraju umrl

V Bolehnečicih je pri izvajanju gradbenih del na gospodarskem poslopju delavec padel in se smrtno ponesrečil

Prlekija-on.net, sobota, 29. september 2018 ob 07:25
Delavec je na kraju umrl

Delavec je na kraju umrl

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali šest prometnih nesreč, štiri kazniva dejanja, tri kršitve javnega reda in miru, nesrečo pri delu, dve povoženji divjadi in zasegli vozilo.

V obravnavanih prometnih nesrečah je v petih nastala le materialna škoda. V trčenju dveh osebnih avtomobilov v Strehovcih pa sta bili obe udeleženki lahko telesno poškodovani.

S področja kriminalitete je bil na območju Gornje Radgone obravnavan vlom v stanovanjsko hišo, na območju Murske Sobote pa tatvina kolesa in dve odtujitvi mobilnih telefonov.

Ob 15.25 uri so bili obveščeni o nesreči pri delu v Bolehnečicih. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je pri izvajanju gradbenih del na gospodarskem poslopju z višine 4 metrov na betonska tla padel delavec in na kraju umrl.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnih krajih in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili.

Na območju Murske Sobote je bil kršitelju zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zasežen osebni avtomobil.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika