Trčila osebno vozilo in avtodom

Pri tem se je ena oseba telesno poškodovala, ki so jo oskrbeli reševalci NMP Ormož

Prlekija-on.net, ponedeljek, 1. oktober 2018 ob 17:40
Gasilci PGD Ormož

Gasilci PGD Ormož

V ponedeljek, 1. oktobra, ob 15.18 sta v naselju Pavlovci, v občini Ormož, trčila osebno vozilo in avtodom.

Gasilci PGD Ormož so odklopili akumulator in počistili cestišče ter nudili pomoč pri oskrbi poškodovane osebe reševalcem NMP Ormož, ki so poškodovanca na kraju oskrbeli in prepeljali v SB Ptuj.

Policisti policijske postaje Ormož pa so ob opravljanju rednih nalog v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke V petek, 28. septembra, ob 11:05 uri so bili obveščeni o sumu tatvine lesa v gozdu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je znana oseba posekala in odtujila 15 dreves in les odpeljala iz gozda. Sprejeta je bila ustna kazenska ovadba, po zbranih obvestilih bodo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 13:35 uri so opravili intervencijo v naselju Podgorci, na kraju je bilo ugotovljeno, da je prišlo do spora med sosedoma oziroma je sosed žalil drugega, zaradi česar mu je bil izdan plačilni nalog zaradi kršitev določil Zakona o varstvu javnega reda in miru.

Ob 16:35 uri so bili na kraju prometne nesreče v Ormožu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznan voznik zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v parkiran osebni avtomobil in odpeljal s kraja. Dogodek so zaključili z uradnim zaznamkom.

Ob 21.54 so v Jastrebcih obravnavali dogodek. Voznik osebnega avtomobila je trčil v srno in si poškodoval vozilo. Ob 00.26 so v Ormožu osebi zasegli neznane posušene rastlinske delce, za katere obstaja sum, da gre za prepovedane droge.

Ob 01.43 so v Lahoncih vozniku osebnega avtomobila odvzeli vozniško dovoljenje zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Vozniško dovoljenje bodo skupaj z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče. Ob 05.38 so v Ormožu obravnavali dogodek. Voznica osebnega avtomobila je trčila v srno in si poškodovala vozilo.

V soboto, 29. septembra, ob 12:16 uri so bili obveščeni o prerezanih pnevmatikah na osebnem avtomobilu v naselju Senešci. Evidentirali so kaznivo dejanje Poškodovanje tuje stvari. Ob 20:15 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na lokalni cesti v naselju Mali Brebrovnik. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila trčila v srno in si poškodovala vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

V nedeljo, 30. septembra, ob 11:58 uri so bili obveščeni o poškodbi vozila na parkirišču. Patrulja je na kraju ugotovila, da je neznani voznik z neznanim vozilom zaradi nepravilnega premika poškodoval vozilo prijavitelja. Zadevo so zaključili z uradnim zaznamkom.

Ob 14:55 uri so imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je v cestnem prometu vozil vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozniku je bilo zaradi kršitve zaseženo vozilo in napisan bo obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Ormožu.

Ob 15:08 uri so opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije do katere je prišlo zaradi nepravilnega srečevanja. Povzročitelju je patrulja na kraju izdala plačilni nalog. Ob 05.45 so v Pavlovcih obravnavali dogodek. Voznik osebnega avtomobila je trčil v srno in si poškodoval vozilo.