Na Cvenu tudi letos zapeli podoknice in napitnice

Zapeli so Cvenski oktet, Ljutomerski oktet, mešani pevski zbor Cven - Pristava, kvartet Jeruzalem in oktet Arion

Sara Vinkovič, ponedeljek, 19. november 2018 ob 13:28
3. večer slovenskih podoknic in napitnic

3. večer slovenskih podoknic in napitnic

Tudi letos je sekcija kulturnega društva Cven, Cvenski oktet pripravil, zdaj že 3. večer slovenskih podoknic in napitnic v Zadružnem domu na Cvenu.

Kot se sposodbi, so se prvi predstavili domačini - Cvenski oktet (vodja Tihomir Babič), vabilu pa so se odzvali tudi Ljutomerski oktet (vodja Dušan Prelog), mešani pevski zbor Cven - Pristava (vodja Vito Žerdin), kvartet Jeruzalem (vodja Vinko Rakuša) in oktet Arion (vodja Vito Žerdin).

Vsi povabljeni so po svojem nastopu prejeli zahvale iz rok predsednika in podpredsednice KD Cven, Tihomirja Babiča in Mateje Topolinjak.

Tihomir Babič se je kot predsednik KD Cven zahvalil vsem gostom na odru in obiskovalcem, Anton Marinič, član Cvenskega okteta pa se je še posebej zahvalil Tihomirju za vodenje okteta. Prireditev je vodila Marja Dolamič.

Na prireditvi pa ni manjkala niti žlahtna kapljica, vina za pokušino so prispevali cvenski vinarji: Branko Babič, Mirko Babič, Mirko Košti in Miro Kukolj.Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Kultura in izobraževanje

Ljutomerski oktet ob Niagarskih slapovih

Oktetovci zapeli ob Niagarskih slapovih

nedelja, 19. maj 2024 ob 20:10
Potopisno predavanje o Indiji

Prleka v Indiji

nedelja, 19. maj 2024 ob 08:54