V Celju je minuli konec tedna bilo zelo vroče

Odvijal se je že 11. mednarodni sejem erotike sLOVErotika

Prlekija-on.net, ponedeljek, 3. december 2018 ob 19:18
sLOVErotika 2018

sLOVErotika 2018

V nedeljo se je zaključil najbolj drzen konec tedna pri nas - v Celju se je na 11. sLOVErotiki v treh dneh zabavalo več kot 11.000 obiskovalcev. Erotični sejem je prvi vikend v decembru postregel z obilo dogajanja. Obiskovalci so si na odrih lahko napasli oči na 25 vročih telesih nastopajočih artistov. Letos dogajanja res ni manjkalo, glavni oder je postregel s šovom vsako uro, v vmesnem času so se šovi odvijali tudi v manjših mini teatrih.

Na odrih je marsikateri obiskovalec ali obiskovalka kot prostovoljec v šovu dokazal, da Slovenci le nismo tako sramežljivi, pokazati je bilo namreč potrebno kar precejšnjo mero drznosti. Veliko zanimanja so pri obiskovalcih požela tudi tantrična doživetja, ki so se odvijala v ločenem prostoru, enkrat na noč pa so predstavo uprizorili tudi na glavnem odru. Prireditev sta v petek in nedeljo povezovali Oriana Girotto in Jasna Kuljaj, ki jo je v soboto zamenjal Miha Kavčič.

Obiskovalci so tekom vseh večerov lahko glasovali za najboljšega artista in v nedeljo proti večeru je bilo jasno, da sta letošnje leto največ obiskovalcev navdušila James iz irske artistične plesne skupine slačifantov The hunks of Desire ter pornesa Nomi Melone. Prislužila sta si posebno plaketo Celjskega sejma.

Velik obisk je pustil zadovoljne tudi razstavljavce, ki so na sejem prišli iz Avstrije, Madžarske, Nizozemske, Hrvaške in Slovenije. Na sLOVErotiki se počutijo dobro in se radi vračajo.

Več pa v foto galeriji, ki je primerna za 18+.



Več v Slovenija