Na območju Svetega Tomaža naj bi voznik belega kombija nagovarjal osnovnošolca

Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da bi naj šlo za neznanega starejšega moškega z brado v belem kombiju. Policisti naprošajo vse občane, ki bi karkoli vedeli o tem vozilu in osebi, da jih o tem čimprej obvestite

Prlekija-on.net, petek, 4. januar 2019 ob 08:45
Sveti Tomaž

Sveti Tomaž

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v četrtek, 3. januarja, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 07.03 so bili obveščeni o vlomu v gostinski lokal v Podgorcih. Opravljen je bil ogled kraja in zbirajo obvestila za neznanimi storilci. Po zbranih obvestilih bodo na državno tožilstvo napisali kazensko ovadbo.

Ob 09.16 so bili obveščeni o poškodbi vozila na parkirišču v Ormožu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da gre za kaznivo dejanje Poškodovanje tuje stvari. Zadevo bodo zaključili s poročilom na državno tožilstvo.

Ob 10.40 so bili obveščeni o poškodbi vozila v Središču ob Dravi. Patrulja je na kraju ugotovila, da gre za kaznivo dejanje Poškodovanje tuje stvari. Zadevo bodo zaključili s poročilom na državno tožilstvo.

Ob 15.30 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije in udeležbo divjadi v naselju Pavlovci. Patrulja je na kraju izdala obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 16.05 so bili obveščeni o pojavu neznanega kombija bele barve na območju Svetega Tomaža, ki bi naj ogovoril osnovnošolca, ko je hodil domov iz šole. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da bi naj šlo za neznanega starejšega moškega z brado v belem kombiju. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, vse občane, ki bi karkoli vedeli o tem vozilu in osebi pa naprošajo, da jih o tem čimprej obvestite. Ob tem velja biti previden in na to opozoriti svoje otroke, če se gibljejo na tisti relaciji, naj bodo pozorni.

18.10 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije in udeležbi divjadi v Sodincih. Patrulja je na kraju oškodovanki izdala obvestilo o odstopu od ogleda.



Več v Črna kronika

Policija

Ormoški policisti 60-letnici zasegli naboje

četrtek, 25. april 2024 ob 11:41
Ukradli so les

Obravnavali tatvino lesa iz gozda

četrtek, 25. april 2024 ob 07:34