Krvodajalske akcije v Ljutomeru se je udeležilo 338 krvodajalk in krvodajalcev

Prav posebno so ponosni na visoko udeležbo mladih krvodajalcev, zaposlene, dijake in dijakinje, ki so se v sodelovanju z Gimnazijo Franca Miklošiča tudi letos povabilu številčno odzvali

Prlekija-on.net, torek, 15. januar 2019 ob 13:15
Krvodajalska akcija v Ljutomeru

Krvodajalska akcija v Ljutomeru

Tradicionalna krvodajalska akcija, ki je potekala v Ljutomeru v sredo, 9., petek, 11. in ponedeljek, 14. januarja, je uspešno zaključena. Krvodajalske akcije se je udeležilo 338 krvodajalk in krvodajalcev, ki so za potrebe zdravstva prispevali zadostno količino te najdragocenejše življenjske tekočine.

"Krvodajalcem se za udeležbo, izkazano humanost in solidarnost, iskreno zahvaljujemo v imenu vseh katerim ste pomagali. Prav posebno smo ponosni na visoko udeležbo mladih krvodajalcev, zaposlene, dijake in dijakinje, ki so se nam v sodelovanju z Gimnazijo Franca Miklošiča tudi letos našemu povabilu številčno odzvali.

Zahvaljujemo se tudi terenski ekipi Oddelka za transfuzijo UKC Maribor, ki je s svojim strokovnim delom pripomogla, da je delo na odvzemu dobro potekalo," so nam sporočili iz Rdečega križa Slovenije Območno združenje Ljutomer s krajevnimi organizacijami.



Več v Kultura in izobraževanje