Družinski piknik naročnikov Nedeljskega dnevnika

Družinski piknik naročnikov Nedeljskega dnevnika v Mali Nedelji

Branko Košti, ponedeljek, 11. oktober 2010 ob 21:41
Prireditveni prostor

Prireditveni prostor

Sredi neokrnjene narave termalnega parka Bioterme Mala Nedelja se je v soboto, 9. oktobra, zbralo okrog 500 naročnikov Nedeljskega dnevnika in njihovih družinskih članov iz vse Slovenije na tradicionalnem družinskem pikniku.

Organizatorji dogodka, poleg Dnevnika, še Bioterme in turistična agencija Palma, so poleg kopanja v termalnih bazenih gostom omogočili ogled Male Nedelje z okolico, nekateri so se povzpeli na razgledni stolp na najvišjem vrhu slovenskih goric Gomili in si ogledali Puchov muzej v bližnjem Sakušaku, spet drugi so obiskali Staro Goro, kjer so si ogledali etnološko muzejsko zbirko in mlin na veter.

Popoldanski čas je bil namenjen druženju ob hrani in glasbi. Svojo ponudbo so predstavili člani TD Mala Nedelja- Radoslavci, domače prigrizke so ponujale žene iz Aktiva kmečkih žena Ljutomer, člani malonedeljske konjenici so omogočili jahanje konj in ogled okolice s kočijo, svojo stojnico so imeli Künštni Prleki, na ogled in za prodajo so bili lončarski izdelki.

Po prireditvenem prostoru se je širil vonj po pečenem kostanju in moštu, s svojim nastopom je prireditev popestrila tudi folklorna skupina KD Mala Nedelja. Ob prijetnih zvokih ansambla radia Veseljak in skupine Avantura so se gostje zabavali do večernih ur, ko so se polni prijetnih vtisov in ševilnih obljub, da se kmalu vrnejo v naše prelepe kraje, poslovili in se razkropili po Sloveniji.


Več v Družabno