V Ljutomer ob materinskem dnevu prihajata dve pevski legendi

Tereza Kesovija in Helena Blagne prihajata 23. marca v Ljutomer

Prlekija-on.net, petek, 1. februar 2019 ob 18:461
Tereza Kesovija in Helena Blagne

Tereza Kesovija in Helena Blagne

Helena Blagne in Tereza Kesovija, dve pevski legendi, bosta v soboto, 23. marca nastopili v dvorani ŠIC v Ljutomeru. Tereza Kesovija, izjemna umetnica, ki je nedavno obeležila 60. let kariere, ter Helena Blagne, najuspešnejša slovenska pevka vseh časov, bosta na edinstven način predstavili repertoar najbolj prepoznavnih pesmi. Edinstvena priložnost, da razveselite sebe in svoje najdražje pred prihajajočim materinskim dnevom z vrhunskim koncertom dveh pevskih legend: Helene Blagne in Tereze Kesovija.

Helena Blagne je najuspešnejša slovenska pevka vseh časov, doma in po svetu je namreč prodala več kot dva milijona plošč. Mejnik, ki ga je postavila, je za vso mlajšo generacijo popolnoma neulovljiv, saj si težko predstavljamo izvajalko, ki bi tako zelo zaznamovala slovensko glasbeno sceno. Zmagovalka mnogih festivalov (MMS, Splitski festival, Makfest, Ohridski festival, Eurofest) je v karieri uprizorila že preko 4000 koncertov in nastopov.

Njeno umetniško vodilo je bilo vedno predstaviti glasbo na najvišji možni ravni ter ob tem očarati občinstvo, kar ji je vedno uspelo. Kakovost vedno prepozna tudi njeno občinstvo - Helena je v občudovanja vredni karieri izdala preko 20 albumov, vstopnice za njene koncerte pa so vedno razprodane. To je dokazala tudi na nedavno razprodanem decembrskem koncertu v Hali Tivoli, kjer je obeležila obletnico začetka svoje uspešne kariere.

Tereza Kesovija pogosto pravi, da sta glasba in oder njeno življenje in njena največja radost. Občinstvo to vedno znova prepozna in tudi zato so ji njeni oboževalci vdani že od prvega dne. Rade jo poslušajo tako starejše kot mlajše generacije. Njena vrhunska in neponovljiva interpretacija očara vsakega, ki posluša veliko umetnico. Tereza je enostavno pevka, ki ji verjamemo.

Njena glasbena pot je bila od nekdaj zelo razgibana - njen glas je osvajal tako domače kot tuje občinstvo. Ravno, ko človek pomisli, da o Terezi ve že vse, nas ona osreči z nečim novim, drugačnim, a vseeno preseneti na način, ki je blizu njenemu umetniškemu izrazu.

Mnoge pesmi, ki so bile napisane za Terezo s strani najbolj uveljavljenih glasbenikov in pesnikov, so danes postale zimzelene. Tereza je posnela preko 1000 pesmi, ima preko 50 objavljenih albumov, uspešno kariero v tujini, ter glas, ki še vedno, že polnih 60 let, z enakim žarom osvaja občinstvo. Tereza je umetnica posebne vrste, ki je z velikimi črkami vpisana na glasbeno estradno nebo.

Prodajna mesta v Ljutomeru

Vstopnice po 17 EUR lahko kupite: ŠIC BAR CAFE Ljutomer; www.eventim.si, PETROL BS, Pošta, trafike 3DVA in ostala Eventimova prodajna mesta po vsej Sloveniji.

Za naše bralce pa bomo pripravili tudi nagradno igro v naslednjih dneh, kjer bomo podarili brezplačne vstopnice. Spremljajte nas.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Družabno

PŠK Pool Party

Poletne počitnice zaključili s Pool Party-jem

nedelja, 25. avgust 2019 ob 18:46
Red Love Party

Mladina žurala v diskoteki Oxygen

nedelja, 25. avgust 2019 ob 00:07