Na občnem zboru ŠD Sveti Tomaž za častnega člana imenovali Vikija Grošlja

Športno društvo Sv. Tomaž organiziralo svoj 9. letni volilni zbor članov

Ivan Trunk, sobota, 9. februar 2019 ob 13:11
Viki Grošelj je postal častni član ŠD Sveti Tomaž

Viki Grošelj je postal častni član ŠD Sveti Tomaž

Športno društvo Sv. Tomaž je v soboto, 3. februarja, v kulturnem domu organiziralo svoj 9. letni volilni zbor članov. Zbora se je udeležilo okrog 100 ljudi. Po krajšem pevsko glasbenem uvodu, je vse zbrane s predavanjem navdušil alpinist Viki Grošelj. S prostovoljnim prispevkom so lahko kupili tudi njegove knjige Mingma in še sto drugih, 40 let mojih soočanj s Himalajo in Najvišji vrhovi celin.

V nadaljevanju zbora so pregledali delo v minulem letu in si postavili cilje in naloge za leto 2019. Izvolili so novo vodstvo, predsednik ostaja Mirko Štuhec, podpredsednik Herman Prejac, tajnica Maja Prejac, blagajničarka pa Marta Breznik. Tudi vodji sekcij ostajajo isti, za šah Jože Štabuc, kartanje Tomo Breznik, kolesarjenje Marko Vajda, košarka Bojan Žagavec, Legende Malih vin Andrej Hebar, pohodništvo Mirko Štuhec, badminton Mirko Lovrec, tenis Dušan Rajh in pikado Boris Majcen.

Glavni cilj društva je organizirati raznovrstno športno dejavnost za čim širšo populacijo in se intenzivno posvečati delu z mladimi. Društvo šteje okrog 150 članov.

Za zasluge in prispevke pri delovanju društva so podelili zahvale in priznanja ter imenovali častnega člana. Pohvale so prejeli: družina Žagavec, Sonja Vogrinec, Borut Vogrinec, Jože Majcen, Tone in Santa Mandelj ter Jože Raušl.

Priznanje so podelili Judo klubu Ljutomer za prispevek športne ponudbe v občini Sv. Tomaž in Blažu Emeršiču za izredne športne dosežke na področju juda.

Imenovali so tudi častnega člana Vikija Grošlja.

Foto: Ivan Trunk



Več v Kultura in izobraževanje