Valentinove karaoke v DOSOR-ju

Nekaj deset glava množica se je zbrala v avli, eni kot udeleženci karaok, drugi pa le kot poslušalci

Prlekija-on.net, petek, 15. februar 2019 ob 07:38
Valentinove karaoke v DOSOR-ju

Valentinove karaoke v DOSOR-ju

Pravijo, da pesem že od nekdaj združuje ljudi. In prav je tako. V DOSOR-ju so se v ta namen na Valentinovo družili stanovalci, zaposleni in zunanji obiskovalci. Potekale so namreč Valentinove karaoke. Zadnjih par let so v DOSOR-ju karaoke sigurno najbolj težko pričakovani dogodek.

Nekaj deset glava množica se je zbrala v avli, eni kot udeleženci karaok, drugi pa le kot poslušalci.

Mojca in Maja, ki ju poznajo kot voditeljici karaok, sta bili presenečeni, saj so se na tokratnih karaokah pojavili tudi novi obrazi nastopajočih. Na sporedu je bilo kar 10 glasbenih točk.

Stalni gostje karaok so bili tudi tokrat srčni prijatelji iz Zdravilišča Radenci, ki so zapeli Dan ljubezni. Kitarska sekcija štirih pogumnih nas je ponesla med gore, ob kitarski spremljavi so zapeli Vse ptičice iz gore. Andreja, ki sama zase pravi, da brez zvokov hrvaške glasbe ne more, je zbrane skozi pesem ponesla v Dalmacijo. Na karaokah sta med drugimi zapeli še najmlajši udeleženki, Čolnikovi punci, kot ju publika najbolj pozna.

Kot presenečenje na karaokah pa je bil duet Oleksandra in Tamare, ki sta zapela Svet je tvoj od Nine Pušlar, ter si na koncu prislužila bučen aplavz.

Tako, da tudi »repanje« v DOSOR-ju ni več neznanka.

Besedilo in foto: Anja Kavčič



Več v Družabno