Predstavili modne zapovedi za letošnjo pomlad in poletje

Nepozaben barvni spektakel na Europarkovi modni reviji

Prlekija-on.net, ponedeljek, 18. marec 2019 ob 10:30
Modna revija v Europarku

Modna revija v Europarku

V petek je v Mariboru potekala velika Europarkova modna revija, na kateri so vrhunske manekenke in manekeni predstavili modne zapovedi za letošnjo pomlad in poletje. Tik pred prihodom koledarske pomladi je namreč pravi čas, da prevetrimo garderobo in pomlad pričakamo v najnovejših modnih kombinacijah.

Živahno v cvetočo pomlad 

Na Europarkovi modni reviji so obiskovalci lahko videli več kot 70 modnih stajlingov, ki so že na voljo v prodajalnah mariborskega nakupovalnega središča. Doma in v tujini uveljavljeni modeli, med katerimi sta bila simpatična Morgana, ki je očarala s svojim brazilskim temperamentom, ter mister Slovenije 2017 Majk Peroša, so predstavili modne kombinacije tako za poslovne priložnosti kot tudi za prosti čas. Prava paša za oči so bili tudi modni kosi za športne aktivnosti in plažo. Obiskovalci so bili še posebej navdušeni nad salonarji z bleščicami, kombinacijami različnih vzorcev in nepredvidljivimi barvnimi kombinacijami, kot sta roza in rdeča, na primer. Letošnje modne zapovedi narekujejo rumene, koralne in druge živahne odtenke, ulice pa bodo polne cvetličnih vzorcev ter t. i. »statement« uhanov. Modni so tudi kostimi v različnih barvah - za vse, ki si upajo!

Nepozaben barvni spektakel

Za nepozaben barvni spektakel so še dodatno poskrbeli posebni učinki: scena z zelo realno podobo spomladanskega cvetočega travnika in velik zaslon, ki je s pomladnim prebujanjem poudaril modno napoved sezone. Nad modno revijo je bila navdušena energična pevka Alya, ki je pred kratkim izdala novo ploščo »Iz dnevne sobe« in je s svojima uspešnicama »Dobro jutro življenje« ter »Halo« dodobra razgrela občinstvo. »Barvito, živahno in navdihujoče,« so bile besede, s katerimi je opisala dogajanje v štajerski prestolnici. Dodala je, da jo je navdušila predvsem pisana paleta različnih barvnih odtenkov, ki bodo po njenem mnenju še posebej popestrili slovenske ulice. Skupaj z voditeljico Bernardo Žarn, ki nam je zaupala, da se predvsem veseli cvetličnih vzorcev, sta poskrbeli za nepozabno modno uverturo v prihajajočo pomlad.

Najnovejši modni trendi

Simona Mandl, Europarkova center managerka, ki vsako leto še posebej nestrpno pričakuje pomladno modno revijo, je povedala: »Pomlad nas navdaja s posebno energijo, ki ji sama piko na i vsako leto dodam z izbranimi modnimi kosi. Rada spremljam modne zapovedi in tudi v Europarku želimo našim obiskovalcem ponuditi to, kar narekujejo zadnji svetovni trendi. Med obiskovalci današnje modne revije sem videla kar veliko iskric v očeh ob ogledu modnih izhodov in prepričana sem, da je marsikdo dobil navdih za prevetritev svoje garderobe

Foto: Marko Pigac in Bojan Mihalič