Vlomil v vikend ter odnesel meso in vino

Neznani storilec je v Podgorcih vlomil v vikend in odnesel meso in vino

Prlekija-on.net, ponedeljek, 18. marec 2019 ob 19:18
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulem koncu tedna obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 15. marca, ob 11.10 uri so opravili zaslišanje osumljenca kaznivega dejanja nasilje v družini. Ob 11.46 uri so v naselju Cvetkovci obravnavali prometno nesrečo z manjšo materialno škodo. Opravljen je bil ogled ter zaključeno z uradnim zaznamkom policista.

V soboto, 16. marca, ob 10:16 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije na regionalni cesti izven naselja Žerovinci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega vozila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano mu je bilo obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

Ob 10:30 uri so bili obveščeni o tatvini lesa-hlodovine iz gozda v bližini naselja Hajndl. Ob 10:50 uri so bili obveščeni o prometni nesreči II. kategorije na lokalni cesti v naselju Vičanci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je lastnik psa kršil določila zakona s tem, da je brez nadzora imel psa v trenutku, ko se je mimo njiju, po lokalni cesti pravilno pripeljal kolesar. Kolesar je trčil v psa in se je pri padcu s kolesom lahko telesno poškodoval in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v bolnišnico Ptuj. Lastniku psa je bil na kraju izdan plačilni nalog.

Ob 19.07 so bili obveščeni o vlomu v vikend na območju vasi Podgorci. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec vlomil v vikend in odnesel meso in vino. Opravljen je bil ogled, sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

Ob 22.30 so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v enem od gostinskih lokalov na območju občine Sveti Tomaž. Ugotovljeno je bilo, da se je pretepalo več oseb. Po vseh zbranih obvestilih sledijo ustrezni ukrepi.

V nedeljo, 17. marca, ob 6:40 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije na lokalni cesti v naselju Drakšl. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica zapeljala izven vozišča in trčila v nabrežino, zaradi kršitev Zakon o pravilih cestnega prometa ji je bil izdan plačilni nalog.

Ob 13:40 uri so intervenirali v naselju Rucmanci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je prišlo do fizičnega napada ene osebe na drugo osebo. Kršitelj se kljub opozorilu na kraju ni umiril in je tudi vpričo policistov nadaljeval s kršitvijo, zaradi česar je zoper njega bilo odrejeno pridržanje. Zaradi kršitev Zakona o varstvu javnega reda in miru, so kršitelju izdali plačilni nalog.

Ob 3.55 so v Jastrebcih obravnavali dogodek. Voznik kombiniranega vozila je trčil v srno in si poškodoval vozilo.