S predstavo počastili praznika dan žena in materinski dan

S svojimi nastopi so ustvarili najlepši šopek, ki so ga podarili vsem, materam in ženam ter vsem ki jih imajo radi

Prlekija-on.net, ponedeljek, 25. marec 2019 ob 16:17
Prireditev ob dnevu žena in materinskem dnevu

Prireditev ob dnevu žena in materinskem dnevu

V mesecu marcu se beležita pomembna dva praznika, ki sta namenjena ženam, dekletom in materam. 8. marca se praznuje mednarodni praznik vseh žena in 25. marca materinski dan. V ta namen v Kulturnem društvu Peter Dajnko iz Črešnjevcev že vrsto let pripravljajo predstavo, ki jo ustvarjajo prav najmlajši za svoje starše, babice in dedke.

V soboto, 23. marca, je bilo v avli Osnovne šole Gornja Radgona spet veselo in razigrano. Po pozdravnem nagovoru predsednice K.D. Peter Dajnko iz Črešnjevcev Eve Satler so s svojo iskrenostjo in srčnostjo poustvarili imeniten program in polepšali praznovanje, vsem navzočim, najmlajši iz vrtca Manko Golar P.E. Črešnjevci, učenci Osnovne šole Gornja Radgona, učenke iz podružnične Osnovne šole Stogovci, Otroška folklorna skupina Osnovne šole Apače, Otroška folklorna skupina K.D. Peter Dajnko iz Črešnjevcev ter nepogrešljivi in vedno toplo sprejeti tamburaši K.D. Peter Dajnko iz Črešnjevcev.

Program, ki ga je prisrčno vodila Katja Peteršič je bil poln srčnosti in iskrenosti, vsi nastopajoči pa so ustvarili s svojimi nastopi najlepši šopek, ki so ga podarili svojim mamam, očetom, babicam in vsem ki jih imajo radi.

Foto in tekst Marjan Slavič



Več v Kultura in izobraževanje